Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akg K915 kerestetik
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6675
Re: Akg K915 kerestetik
Intézzétek ezt privátban, köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Szia, természetesen érdekel. Egy fotó tényleg jól jönne, hogy felkészüljek a javításra, de ettől függetlenül,
ha technikailag jó, akkor megvenném.
Mennyi lenne az ára, és hogyan tudnád postázni, mert én budapesti vagyok.
Üdv: Zoltán
ha technikailag jó, akkor megvenném.
Mennyi lenne az ára, és hogyan tudnád postázni, mert én budapesti vagyok.
Üdv: Zoltán
-
neuroberci
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Helló!
Szó szerint porosodik. Korábban a tévén keresztül ezen hallgattam a filmeket, de most már az erősítőbe dugott fülesre váltottam.
Ha még aktuális, holnap lefényképezem, mert a fejhez simuló pántjáról már elkezdett lejönni a műbőr, így kapott egy öntapadós 'tape' borítást (ha megveszed, azt újra kell majd alkalmazni, vagy más zipzáros megoldás kell rá), de egyébként technikailag teljesen rendben van, üzemidő szempontjából is.
Üdv,
Attila
Szó szerint porosodik. Korábban a tévén keresztül ezen hallgattam a filmeket, de most már az erősítőbe dugott fülesre váltottam.
Ha még aktuális, holnap lefényképezem, mert a fejhez simuló pántjáról már elkezdett lejönni a műbőr, így kapott egy öntapadós 'tape' borítást (ha megveszed, azt újra kell majd alkalmazni, vagy más zipzáros megoldás kell rá), de egyébként technikailag teljesen rendben van, üzemidő szempontjából is.
Üdv,
Attila
Akg K915 kerestetik
Hátha valakinél porosodik......
Keresek megvételre AKG K915 típusú vezeték nélküli fülest.
Csak ezt, más típus nem érdekel.
Az ajánlatokat előre is köszönöm!
Keresek megvételre AKG K915 típusú vezeték nélküli fülest.
Csak ezt, más típus nem érdekel.
Az ajánlatokat előre is köszönöm!