Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akg K550 fejhallgató
- ViXi78
- Nincs visszaút
- Értékelés: 56
Re: Akg K550 fejhallgató
Szeretném jelezni, hogy a legközelebbi vidékre utazáskor vissza adom a fejhallgatót a gazdájának. Valamikor februárban lesz esedékes. Ha eljön az idő lezárom a hirdetést! Az árán mi nem változtatunk. Ha valakit érdekel akkor írjon privát üzenetet. Ha van ajánlat azt tolmácsolom a tulajdonosnak és meglátjuk. Köszönöm!
Utoljára ViXi78 ugrasztotta előre 2025.02.02., vas. 13:34-kor.
Apple Mac Mini M1(Tidal)- Questyle CMA Twelve - Hifiman Arya Stealth
- ViXi78
- Nincs visszaút
Valakinek esetleg különleges újévi ajánlata lenne?
- ViXi78
- Nincs visszaút
Ára módosult: 20000 forint.
Aliexpressen van kínálat fülpárnákból és fejpántpárnából ehhez a típushoz már 2000-3000 forintért kompletten!
Aliexpressen van kínálat fülpárnákból és fejpántpárnából ehhez a típushoz már 2000-3000 forintért kompletten!
- ViXi78
- Nincs visszaút
Akg K550 fejhallgató
Eladó a képeken látható fejhallgató saját dobozában.
Megbízásból tettem fel eladásra. A tulajdonosa Angliából hozta pár évvel ezelőtt. Költeni már nem szeretne rá. A jelenlegi állapota: a fülpárnákról lehámlott a külső bevonat. A fejpánt párnája is csereérett korban van. A pánton két oldalt az a rész, ahova a pánt becsúszik ott a fekete műanyagok külső gumibevonata ragadós lett.
Garancia nincs! Megbízásból tettem fel eladásra. Alkunál esetenként hosszabb reakció időre lehet számítani.
Ára: 25000 forint.
Személyesen Budapesten a XIII. kerületben lehet átvenni. A vevő költségére és előre utalás után tudom küldeni Foxpost vagy MPL lehetőségekkel.
Képek:
Megbízásból tettem fel eladásra. A tulajdonosa Angliából hozta pár évvel ezelőtt. Költeni már nem szeretne rá. A jelenlegi állapota: a fülpárnákról lehámlott a külső bevonat. A fejpánt párnája is csereérett korban van. A pánton két oldalt az a rész, ahova a pánt becsúszik ott a fekete műanyagok külső gumibevonata ragadós lett.
Garancia nincs! Megbízásból tettem fel eladásra. Alkunál esetenként hosszabb reakció időre lehet számítani.
Ára: 25000 forint.
Személyesen Budapesten a XIII. kerületben lehet átvenni. A vevő költségére és előre utalás után tudom küldeni Foxpost vagy MPL lehetőségekkel.
Képek: