Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AudioQuest NightOwl fejhallgató
-
Kefír
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 5
Re: AudioQuest NightOwl fejhallgató
Az ára mától 90.000 Ft
-
Kefír
- Lefelé a lejtőn

Köszönöm az újranyitást a moderátornak!
Úgy döntöttem, hogy mégis eladom, mert főleg a szekrényben áll csak.
Úgy döntöttem, hogy mégis eladom, mert főleg a szekrényben áll csak.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6442
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
Kefír
- Lefelé a lejtőn

AudioQuest NightOwl fejhallgató
Eladó AudioQuest NightOwl fejhallgató, eredeti kábellel, tartozékokkal, plusz 2 extra fülpárna, amiket külön vettem.
A fejhallgató 4 éve van meg, én vagyok az első tulajdonos.
Az állapota makulátlan, nincs rajta karcolás vagy sérülés, és használatból eredő kopás nyomok sincsenek rajta.
Az eladás oka kihasználatlanság, már régebb óta egy másik fülhallgatót használok.
Személyesen megnézhető, kipróbálható Budapesten, a 13. kerületben, de Foxposttal is tudom küldeni előre utalás esetén.
A hangjáról nem írnék semmit, elég sok értékelés van róla a neten, én telefon + AudioQuest DragonFly Red + Tidal láncban használtam főleg. Kicsit sajnálom eladni, de egyébként meg csak ül a szekrényben, ahhoz meg túl jó...
Az ára fix 100.000 Ft.
A fejhallgató 4 éve van meg, én vagyok az első tulajdonos.
Az állapota makulátlan, nincs rajta karcolás vagy sérülés, és használatból eredő kopás nyomok sincsenek rajta.
Az eladás oka kihasználatlanság, már régebb óta egy másik fülhallgatót használok.
Személyesen megnézhető, kipróbálható Budapesten, a 13. kerületben, de Foxposttal is tudom küldeni előre utalás esetén.
A hangjáról nem írnék semmit, elég sok értékelés van róla a neten, én telefon + AudioQuest DragonFly Red + Tidal láncban használtam főleg. Kicsit sajnálom eladni, de egyébként meg csak ül a szekrényben, ahhoz meg túl jó...
Az ára fix 100.000 Ft.