Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akg K3003
Re: Akg K3003
Akár 67.000.-ért is odaadom! 
Kedves Laci!
Örülök, hogy vannak még ilyen önzetlen emberek!
Köszönöm szépen a felajánlást, amit elfogadok, a szűrőkkel talán könnyebb lesz eladni!
Abban igazad van, hogy ahhoz, hogy megmutassa mit tud, kell egy jó forrás, (én egy Hiby R5 gen2-vel használtam)
de egy sima telefonhoz csatlakoztatva is meggyőző hangja van!
privátban kereslek majd, és mégegyszer köszönöm!
Örülök, hogy vannak még ilyen önzetlen emberek!
Köszönöm szépen a felajánlást, amit elfogadok, a szűrőkkel talán könnyebb lesz eladni!
Abban igazad van, hogy ahhoz, hogy megmutassa mit tud, kell egy jó forrás, (én egy Hiby R5 gen2-vel használtam)
de egy sima telefonhoz csatlakoztatva is meggyőző hangja van!
privátban kereslek majd, és mégegyszer köszönöm!
Szia,
Nekem is ilyen fülesem van, immáron harmadik éve használom teljes megelégedéssel. Persze ahhoz, hogy azt tudja nyújtani amit valójában tud, elengedhetetlen hozzá valamilyen usb-dac (audioquest red, Chord Hugo, stb).
De ami a lényeg.
Úgy alakult, hogy 2 pár is van belőle, úgyhogy ha gondolod nagyon szívesen odaadom a hiányzó szűrőket. Nem, pénzt nem kérek értük.
Laci
Nekem is ilyen fülesem van, immáron harmadik éve használom teljes megelégedéssel. Persze ahhoz, hogy azt tudja nyújtani amit valójában tud, elengedhetetlen hozzá valamilyen usb-dac (audioquest red, Chord Hugo, stb).
De ami a lényeg.
Úgy alakult, hogy 2 pár is van belőle, úgyhogy ha gondolod nagyon szívesen odaadom a hiányzó szűrőket. Nem, pénzt nem kérek értük.
Laci
Akg K3003
Sziasztok!
Eladóvá vált szeretett fülesem!
Nem részletezném, hogy mit is tud, szerintem aki itt van a fórumon, biztos hallott már róla!
(aki nem, az olvasson utána)
"Csak" a referenciaszűrőt tudom hozzá adni, és a bőrtokon is látszanak a használat nyomai,
de minden tartozék, és doboza is megvan!
Kábele ép, nincs megtörve!
Kipróbálható, átvehető Dunaharasztin és környékén!
Irányára : 80.000.-
Eladóvá vált szeretett fülesem!
Nem részletezném, hogy mit is tud, szerintem aki itt van a fórumon, biztos hallott már róla!
(aki nem, az olvasson utána)
"Csak" a referenciaszűrőt tudom hozzá adni, és a bőrtokon is látszanak a használat nyomai,
de minden tartozék, és doboza is megvan!
Kábele ép, nincs megtörve!
Kipróbálható, átvehető Dunaharasztin és környékén!
Irányára : 80.000.-