Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Audio Technica M50 egyedi

Lezárt
matyi94
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 7

Re: Audio Technica M50 egyedi

Hozzászólás Szerző: matyi94 »

Elkelt, köszönöm a lehetőséget!

matyi94
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 7

Audio Technica M50 egyedi

Hozzászólás Szerző: matyi94 »

Eladó a címben nevezett stúdiófejhallgató egyedileg restaurálva.

Kép

A gyári állapotához képest a következő módosításokat kapta:
- A törékeny fejpántot extra műanyag pántokkal és műgyantával megerősítettem, majd barna selyemhatású bandázzsal betekertem. Nem csak szebb, jóval tartósabb is a gyáritól.
- A gyári párnákat barna velúrra cseréltem.
- A gyári kábelt Gotham Gac3 pro-ra cseréltem, ráadásul az extra vastag típusra. Ez egy járható színpadi mikrofonkábel, kötélnek is használható annyira erős. A jelátviteli jellemzői is kiemelkedőek.
- A csatlakozó Amphenol 3,5mm-es jack nikkelezett házzal. Adok hozzá 6,3-as átalakítót is.
- A forrasztások ragasztóval impregnálva lettek, így biztos, hogy előbb fogják veled eltemetni, minthogy kontaktos legyen.

A kábel 1.3m hosszú, hogy utcán, asztalnál és DJ pultban is egyaránt kényelmes legyen, de ha szeretnéd készíthetek hozzá hosszabbítót ugyanebből a kábelből.

A restaurációt magam végeztem. Híradástechnikai mérnök vagyok és nem először csináltam ilyet. Hidd el, egyben van a cucc. Magamnak építettem annak idején, szerelemprojekt volt, de már nem tömegközlekedem, így csak pihen, azért pedig kár.

Ára: 38.000 Ft

A fejhallgató bolti ára 50.000 Ft környékén volt annak idején, a restauráció költsége pedig kb. 20.000 Ft volt. Ennek tükrében szerintem nagyon korrekt áron kínálom. Szeretném ha leendő gazdája is hasonlóképp értékelné, mint én!

Kipróbálható és átvehető BP VIII. kerületben a II. János Pál pápa tér mellett vagy foxposttal is küldöm alaposan becsomagolva a vevő terhére és felelősségére.

Kérés / kérdés esetén állok rendelkezésedre. Tényleg szerelemprojekt, órákat tudok mesélni róla ha érdekel.
Emailcímem megtalálod a profilomon, telefonszámom: harminc / 507 69 7[nyolc]

Lezárt

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”