Én is egy ilyet nyúzok már pár éve. Van más, komolyabb hangú és persze drágább fejesem is, de ez az, ami az asztalon maradt napi használatra. Kicsi, kényelmes, masszív és könnyen szerethető a hangja.
Nem írtad, de gondolom (és ahogy a képeken látom), Gen. 2.
Sok sikert az eladáshoz!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bang&Olufsen Beoplay H6
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Re: Bang&Olufsen Beoplay H6
Az ár 60 000 ft-ra módosult. Kellemes napot mindenkinek!
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Bang&Olufsen Beoplay H6
Üdv!
Eladóvá vált Bang&Olufsen Beoplay H6 Over Ear kialakítású tavaly decemberben vásárolt fejhallgatóm szürke/vajbőr színben. Aki ismeri a márkát az tudja,hogy ezel a fejhallgatóval nagyon nehéz mellé menni, biztos elégedett lesz vele az új tulaja is akárcsak Én voltam. Belemehetnék abba,hogy milyen a hangkaraktere de ezt inkább kihagynám, max privátban tegyetek fel kérdéseket. Mellékelek egy linket, ha kicsit komolyabban érdekel a dolog akkor utána tudjatok nézni rendesen frekvenciagörbéknek stb stb.
https://www.rtings.com/headphones/revie ... beoplay-h6
A fülpárna és a fejpárna is eredeti báránybőr,amit a gyártó vajbőrre fújt. A barna csík ami a képen látható a festék használat közbeni kopása miatt van.
Ára: 65 000 Ft
Személyesen átvehető Pécsen/Szekszárdon vagy megoldható a posta is utánvéttel, aminek költsége a vevőt terheli. Érdeklődni privátban lehetséges.
Eladóvá vált Bang&Olufsen Beoplay H6 Over Ear kialakítású tavaly decemberben vásárolt fejhallgatóm szürke/vajbőr színben. Aki ismeri a márkát az tudja,hogy ezel a fejhallgatóval nagyon nehéz mellé menni, biztos elégedett lesz vele az új tulaja is akárcsak Én voltam. Belemehetnék abba,hogy milyen a hangkaraktere de ezt inkább kihagynám, max privátban tegyetek fel kérdéseket. Mellékelek egy linket, ha kicsit komolyabban érdekel a dolog akkor utána tudjatok nézni rendesen frekvenciagörbéknek stb stb.
https://www.rtings.com/headphones/revie ... beoplay-h6
A fülpárna és a fejpárna is eredeti báránybőr,amit a gyártó vajbőrre fújt. A barna csík ami a képen látható a festék használat közbeni kopása miatt van.
Ára: 65 000 Ft
Személyesen átvehető Pécsen/Szekszárdon vagy megoldható a posta is utánvéttel, aminek költsége a vevőt terheli. Érdeklődni privátban lehetséges.