Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szinte új dobozos Meze 99 Classic (60), csere is
12 hours ago, vájtfül:-) said:
Részt vehetsz orrgazdaságban, lehet nagyobb bajod nem lesz belőle max. csak annyi, hogy miután lebukik az illető lehet egy szép napon becsenget hozzád a rendőrség, lefoglalják a fejest és tárgyalásra is beidéznek ... (volt már rá példa).
Amúgy nem tudom miért rontod valaki olyannak az üzletét aki már így is sokat veszít a fejesen.
Ha valakinek bizonytalan eredetű is megfelel; ami még akár minőségi probléma miatt is kieshetett a gyártósoron, az vegyen olyat.
Szerencsére azért vannak, akik az ilyen, bolti termékeket preferálják.
Bocs, totál nem az volt a célom, hogy rontsam az üzletet csak kíváncsi voltam. Gondoltam ez a felület forumként is működik lehet kérdezni.
Ha gondljátok nyugodtan töröljétek a hsz-emet.
- vájtfül:-)
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 60
13 hours ago, NandorHUN said:
Azért kérdezem, mert több helyen is láttam most árulni 99 Classicot pl. jofogason. És elég jó áron. Egyébként nem tudom garancia megéri e a felárat, 1 év alatt úgy is max kábel megy tönkre, az meg filléres tétel.
Részt vehetsz orrgazdaságban, lehet nagyobb bajod nem lesz belőle max. csak annyi, hogy miután lebukik az illető lehet egy szép napon becsenget hozzád a rendőrség, lefoglalják a fejest és tárgyalásra is beidéznek ... (volt már rá példa).
Amúgy nem tudom miért rontod valaki olyannak az üzletét aki már így is sokat veszít a fejesen.
Ha valakinek bizonytalan eredetű is megfelel; ami még akár minőségi probléma miatt is kieshetett a gyártósoron, az vegyen olyat.
Szerencsére azért vannak, akik az ilyen, bolti termékeket preferálják.
9 hours ago, s4tch said:
vélhetően volt pár darab kamionról pottyant 99, de ez ne zavarjon, az itt hirdetett példány garis, nem bizonytalan eredetű, úgyhogy hallgasd meg, és vigyél pénzt.
Azért kérdezem, mert több helyen is láttam most árulni 99 Classicot pl. jofogason. És elég jó áron. Egyébként nem tudom garancia megéri e a felárat, 1 év alatt úgy is max kábel megy tönkre, az meg filléres tétel.
5 órája, NandorHUN írta:
Ezt hogy érted? Hamisítják a terméket, vagy hogy hogy ilyen sok van mostanában?
vélhetően volt pár darab kamionról pottyant 99, de ez ne zavarjon, az itt hirdetett példány garis, nem bizonytalan eredetű, úgyhogy hallgasd meg, és vigyél pénzt.
On 2018. 03. 23. at 2:46 PM, mosodás said:
Arra utaltam, hogy mostanában sok az "ajándékba" kapott meg elhagyott papíros Meze 99c. Üdítő manapság olyan 99c-t látni ami nem gyanús körülményes. Szóval, irónia volt a megjegyzés. Nem hittem, hogy szöveg értésben is ilyen szinten állunk, de itt úgy is a hang a lényeg. Fátylat rá, gyerekek. És
Up!
a korrekt eladónak.
Ezt hogy érted? Hamisítják a terméket, vagy hogy hogy ilyen sok van mostanában?
-
- Törzsvendég
- Értékelés: 67
Még mindig eladó a papíros bolti garis /nem kamionról le esett DB/ jó hangú füles.nyitonn füles ,és DAC+AMP csere ill beszámítás érdekelhet.
Kromatika
-
- Törzsvendég
Sajnos igen félre érthető volt,nem csak számomra.De semmi gond,fátylat rá.Vihető még a fejes.
Kromatika
Arra utaltam, hogy mostanában sok az "ajándékba" kapott meg elhagyott papíros Meze 99c. Üdítő manapság olyan 99c-t látni ami nem gyanús körülményes. Szóval, irónia volt a megjegyzés. Nem hittem, hogy szöveg értésben is ilyen szinten állunk, de itt úgy is a hang a lényeg. Fátylat rá, gyerekek. És
Up!
a korrekt eladónak.
-
- Törzsvendég
UP a korrekt eladónak és a kiváló árnak!
Már többször volt dolgom poldi kollégával és nyugodtan állíthatom, hogy minden tekintetben megbízható.
Köszönöm ribizly,és Dorien kolléga.
Kromatika
- ribizly
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 26
UP a korrekt eladónak és a kiváló árnak!
Már többször volt dolgom poldi kollégával és nyugodtan állíthatom, hogy minden tekintetben megbízható.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6292
Valójában nem értem a megjegyzést. Itt valami bűzlik azt írod. Igazán érdekelne mire gondolsz. Ha akarod magánban is leírhatod.
mosodás.Kérdezném tőled hogy miért ez az üzletrontó hozzászólás?Mit értesz azon hogy bűzlik valami?És egyáltalán miért hagyja ezt a moderátor?
A kedves frissreges "kolléga" megjegyzését nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod, szerintem maga sem tudja, hogy mit beszél...
Itt a PH-s hirdetés, ha rákattintasz az eladóra, egyből láthatod, hogy régi motoros. 144 eladásból 143-ra kapott pozitív visszajelzést:
https://hardverapro.hu/apro/fel_arszint ... sic_csere_
Volt a megjegyzés után egy smiley is, ezt figyelmen kívül hagytátok.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Valójában nem értem a megjegyzést. Itt valami bűzlik azt írod. Igazán érdekelne mire gondolsz. Ha akarod magánban is leírhatod.
A kedves frissreges "kolléga" megjegyzését nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod, szerintem maga sem tudja, hogy mit beszél...
Itt a PH-s hirdetés, ha rákattintasz az eladóra, egyből láthatod, hogy régi motoros. 144 eladásból 143-ra kapott pozitív visszajelzést:
https://hardverapro.hu/apro/fel_arszint ... sic_csere_
-
- Törzsvendég
mosodás.Kérdezném tőled hogy miért ez az üzletrontó hozzászólás?Mit értesz azon hogy bűzlik valami?És egyáltalán miért hagyja ezt a moderátor?
Kromatika
Nohát, nohát, van számla és garancia? Itt valami bűzlik
Vigyétek az érzelmes fejest, ez nagyon jó ár, egy rendkívül jó fejesért.
Nohát, nohát, van számla és garancia? Itt valami bűzlik
Vigyétek az érzelmes fejest, ez nagyon jó ár, egy rendkívül jó fejesért.
-
- Törzsvendég
Up.Szerintem ennyiért ajándék ez a fejes,amire garancia is van.
Kromatika
-
- Törzsvendég
Mint többen is kérdezték le írom bővebben.A füles papíros garanciális,full dobozos.
Kromatika
-
- Törzsvendég
Még garanciális? Eredetét igazoló számlája megvan?
Igen meg van.
Természetesen a gari papírja is meg van.
Kromatika
Még garanciális? Eredetét igazoló számlája megvan?
-
- Törzsvendég
Ára 60 000FT.A téma adott éppen hogy csak be járatott kiváló hangú,kényelmes felső kategóriás füles.Dobozos full tartozékos.Meleg ,nagyon zenei hang jellemzi.Kategória váltás miatt eladó.Csere ill beszámítás is érdekel minőségi nyitott szintén hibátlan fülesre. Senheiser HD 600,650,AKG 712 Pro,612Pro stb... BP. Tesztek a fülesről:http://www.sztereomagazin.hu/tesztek/au ... ennel.html https://www.head-fi.org/showcase/meze-9 ... 66/reviews https://www.soundguys.com/meze-99-class ... ones-8097/
Kromatika