Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audeze LCD-3 fazor

Reel to Reel
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 27

Audeze LCD-3 fazor

Hozzászólás Szerző: Reel to Reel »

A fórumon ritkán előforduló fejhallgatót kínálok eladásra:

AUDEZE LCD-3 fazoros planár fejhallgató zebrano színben.

A fejhallgatót itt a fórumon vettem, nagyon szeretem, de ma rám mosolygott a szerencse és visszatalált hozzám a Final Audio D8000 fülese, amit pedig sokkal jobban szeretek.

Tartozékok:
1-1 db gyári Jack és XLR csatlakozókábel + eredeti műanyag koffer.

Csatlakozók, kábelek, sértetlenek + gyári műanyag koffer (vannak rajta karcok), a fülpárnát vásárlás után Dekoni-ra cseréltem, ezek teljesen újszerűek.

https://www.audeze.com/products/lcd-3

Aki nem ismerné: Nagyon komoly hang, rendkívül életszerű, valós zenei színpadképet ad nagy felbontással, meleg, csöves-szerű hangképpel. A hajszálnál is vékonyabb diafragmák a nagy és erős mágneseknek köszönhetően rendkívül könnyen mozognak ennek köszönhető a természetes, életszerű hangzás, a nagy felbontás, és a széles, valós, életszerű színpadkép. Nyitott rendszerű zebra fa burkolatba épített diafragmák báránybőr párnákkal. A gyári kábelek mini xlr-rel csatlakoznak, és upgrade kábelekkel további javulás érhető el.

Az ára: 450.000-Ft

Helyileg Budapest XVI. ker-ben található
e-mail:laczko.csaba@gmail.com
tel.:+36305398228
Kép.jpeg
Kép.jpeg (44.65 KiB) Megtekintve 673 alkalommal
IMG_0330.jpeg
IMG_0331.jpeg
IMG_0332.jpeg

Utoljára Reel to Reel ugrasztotta előre 2026.03.02., hétf. 18:21-kor.

Válasz küldése

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”