Jegelve a fórumtársnak.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akg K612 Pro nyitott referencia fejhallgató gyári plüss + 3 pár új fülpárna (Velvet, Mesh, Flannel)
Re: Akg K612 Pro nyitott referencia fejhallgató gyári plüss + 3 pár új fülpárna (Velvet, Mesh, Flannel)
BUÉK!
Jegelve a fórumtársnak.
Jegelve a fórumtársnak.
Re: Akg K612 Pro nyitott referencia fejhallgató gyári plüss + 3 pár új fülpárna (Velvet, Mesh, Flannel)
Szia ! Érdekelne a fejhallgató ! Tel.: számom 20 445 19 16. Ha összejön a dolog, akkor Foxpost lenne .
Akg K612 Pro nyitott referencia fejhallgató gyári plüss + 3 pár új fülpárna (Velvet, Mesh, Flannel)
Eladó egy szép állapotú AKG K612 Pro nyitott referencia fejhallgató.
Egyetlen hibája, hogy a fejpántbeállító mechanika műanyag alkatrészének egyik szára elpattant. (Lásd 2. kép) A fejpántbeállítás így is működik és könnyen megragasztható - én nem foglalkoztam vele. Ezt leszámítva hibátlan, gyári állapotú a fejhallgató.
Könnyű, kényelmes, eredeti bőr fejpánttal.
Gyári plüss fülpárna + 3 pár új plüss fülpárna (Velvet, Mesh, Flannel). Összesen 4-féle hangzás.
Gyári doboz, 3 m egyenes kábel 3,5 mm jack csatlakozóval, 6,35 mm csavaros jack átalakító.
A hangjáról: Rendkívül részletes, pontos, analitikus, kiegyenlített karakter, szellős és precíz térleképezéssel. Az optimális hangminőséghez DAC és fejhallgató erősítő ajánlott.
Specs:
● Circum-aural open-back reference headphones
● Impedance: 120 Ohms
● Sensitivity: 101 dB SPL/V @ 1 kHz
● Frequency response: 12 Hz-39,500 Hz
● Maximum input power: 200 mW
● Weight: 238 g
● 3.0 m OFC cable with 3.5 mm gold plated stereo jack
● 3.5 mm to 6.35 mm gold plated stereo jack adapter
Ára: 34.900Ft (fix ár)
Személyes átvétel Győrben vagy Foxpost automata +1900Ft. (MPL is megoldható)
PH megbízhatóság: (171 pozitív, 0 negatív)
https://hardverapro.hu/tag/dorien.html
Képek:

Egyetlen hibája, hogy a fejpántbeállító mechanika műanyag alkatrészének egyik szára elpattant. (Lásd 2. kép) A fejpántbeállítás így is működik és könnyen megragasztható - én nem foglalkoztam vele. Ezt leszámítva hibátlan, gyári állapotú a fejhallgató.
Könnyű, kényelmes, eredeti bőr fejpánttal.
Gyári plüss fülpárna + 3 pár új plüss fülpárna (Velvet, Mesh, Flannel). Összesen 4-féle hangzás.
Gyári doboz, 3 m egyenes kábel 3,5 mm jack csatlakozóval, 6,35 mm csavaros jack átalakító.
A hangjáról: Rendkívül részletes, pontos, analitikus, kiegyenlített karakter, szellős és precíz térleképezéssel. Az optimális hangminőséghez DAC és fejhallgató erősítő ajánlott.
Specs:
● Circum-aural open-back reference headphones
● Impedance: 120 Ohms
● Sensitivity: 101 dB SPL/V @ 1 kHz
● Frequency response: 12 Hz-39,500 Hz
● Maximum input power: 200 mW
● Weight: 238 g
● 3.0 m OFC cable with 3.5 mm gold plated stereo jack
● 3.5 mm to 6.35 mm gold plated stereo jack adapter
Ára: 34.900Ft (fix ár)
Személyes átvétel Győrben vagy Foxpost automata +1900Ft. (MPL is megoldható)
PH megbízhatóság: (171 pozitív, 0 negatív)
https://hardverapro.hu/tag/dorien.html
Képek: