Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Meze Empyrean + Cardas Clear kábel
Re: Meze Empyrean + Cardas Clear kábel
Együttes irányár változás: 700 ezer (Cardas Clear kábellel)
Re: Meze Empyrean + Cardas Clear kábel
Jobb később mint soha...
2021 gyártás, gondolom már nem garanciális...nálam kb másfél éve nincs használva.
Bőrrel kissé dögösebb, de én alcantarával szeretem, mert jazz-en az eufória...
Ajánlatokat meghallgatok.
2021 gyártás, gondolom már nem garanciális...nálam kb másfél éve nincs használva.
Bőrrel kissé dögösebb, de én alcantarával szeretem, mert jazz-en az eufória...
Ajánlatokat meghallgatok.
Meze Empyrean + Cardas Clear kábel
Eladó dobozában kártyájával. Már nem garanciális.
Alcantara és bőr párnájával, én csak az Alcantarát használtam, de másfél éve csak az állványán árválkodik.
A Cardas clear méltó partnere, egy egészen más dimenzióba helyezi a fejest, nyilván megkérik az árát.(1500 eur)
Csatlakozó a gyári kábelem 6,3 jack (Meze) és 4 pin XLR a Cardason (Furutech).
Számomra a "leganalógabb" hang, minden más fejest fél órán belül levettem, ezt nem (az utódait sem bírtam hallgatni, persze kizárólag jazzt és klasszikust hallgatok).
Ára: fejes 600 pénz a kábel 200 pénz (hatszázezer és kétszázezer) de együtt lehet vágni az áron....megbeszélés kérdése.
Budapesti személyes átvétel, fejes erősítőt hozzatok, forrás van (LP,CD, streamer).
Érd: privátban vagy harminc 43900nyolc8 telefonon.
Képek később....
Alcantara és bőr párnájával, én csak az Alcantarát használtam, de másfél éve csak az állványán árválkodik.
A Cardas clear méltó partnere, egy egészen más dimenzióba helyezi a fejest, nyilván megkérik az árát.(1500 eur)
Csatlakozó a gyári kábelem 6,3 jack (Meze) és 4 pin XLR a Cardason (Furutech).
Számomra a "leganalógabb" hang, minden más fejest fél órán belül levettem, ezt nem (az utódait sem bírtam hallgatni, persze kizárólag jazzt és klasszikust hallgatok).
Ára: fejes 600 pénz a kábel 200 pénz (hatszázezer és kétszázezer) de együtt lehet vágni az áron....megbeszélés kérdése.
Budapesti személyes átvétel, fejes erősítőt hozzatok, forrás van (LP,CD, streamer).
Érd: privátban vagy harminc 43900nyolc8 telefonon.
Képek később....