Egy nagyon kedves fórumtársnál zenél tovább!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hifiman HE400se planár fejhallgató eladó
- Howkeddlee
- Nincs visszaút

- Értékelés: 18
Re: Hifiman HE400se planár fejhallgató eladó
Elkelt, és jó helyre került ez a fejhallgató is!
- Howkeddlee
- Nincs visszaút

- Értékelés: 18
Hifiman HE400se planár fejhallgató eladó
Hifiman HE400se planár fejhallgató, szép állapotban, hibátlan működéssel eladó!
A fejhallgató árán túlmutató hanggal, ott megfelelő részletességel és nagyobb 3D-s színpaddal rendelkezik, amely tökéletes belépés a planár fejhallgatók világába.
Hajtani könnyű, mert egy mobil is valamennyire meghajtja, de egy jó DAC/AMP azért kell neki, amivel viszont rögtön más zenei világot tár már elénk.
Második gazdája vagyok, vigyáztam rá és vigyázva volt rá korábban is, ezt az állapota is tükrözi.
Ára: 30.000 Ft foxpost küldéssel, előreutalás után, gondosan becsomagolva!
Személyes átvétel esetén az ára: 28.000 Ft.
Tel: 06-20/415-9-514
Átvehető, megnézhető, kipróbálható hozott forrásról, Zuglóban!
Érdeklődni, kérdezni, ha kérhetem telefonon (munka miatt nem mindig tudom felvenni, de visszahívlak) vagy privátban lehetőleg. Köszönöm szépen!
A fejhallgató árán túlmutató hanggal, ott megfelelő részletességel és nagyobb 3D-s színpaddal rendelkezik, amely tökéletes belépés a planár fejhallgatók világába.
Hajtani könnyű, mert egy mobil is valamennyire meghajtja, de egy jó DAC/AMP azért kell neki, amivel viszont rögtön más zenei világot tár már elénk.
Második gazdája vagyok, vigyáztam rá és vigyázva volt rá korábban is, ezt az állapota is tükrözi.
Ára: 30.000 Ft foxpost küldéssel, előreutalás után, gondosan becsomagolva!
Személyes átvétel esetén az ára: 28.000 Ft.
Tel: 06-20/415-9-514
Átvehető, megnézhető, kipróbálható hozott forrásról, Zuglóban!
Érdeklődni, kérdezni, ha kérhetem telefonon (munka miatt nem mindig tudom felvenni, de visszahívlak) vagy privátban lehetőleg. Köszönöm szépen!