Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hifiman Sundara Closed-back fejhallgató, hibátlan állapotban, dobozában eladó
- Howkeddlee
- Nincs visszaút

- Értékelés: 18
- Howkeddlee
- Nincs visszaút

- Értékelés: 18
Hifiman Sundara Closed-back fejhallgató, hibátlan állapotban, dobozában eladó
Hifiman Sundara Closed-back, zárt planar fejhallgató, hibátlan állapotban, dobozában eladó!
Keveset használt, nagyon megvigyázott állapotú, hibátlan működésű fejhallgató. Gyári kábelével, dobozában adom. Párnái, fejpántja, tökéletesen probléma mentesek. A garanciája már lejárt.
A fejhallgatóról több teszt is található a weben, így érdemes esetleg elolvasni, aki még nem ismeri ezt a típust. Zárt kialakítása ellenére meglepően kellően teres színpadot mutat, és képes jó forrás esetén akár finomabb részletek bemutatására is.
Egy laptop vagy telefon is meghajtja, de egy jó minőségű DAC/AMP javasolt mellé, amivel tovább fokozható a zenei élmény!
Csere, köszönöm de most nem érdekelne!
Ára: fix 35.000 Ft
Tel: 06-20/415-9-514
Átvehető, megnézhető, kipróbálható Zuglóban!
Érdeklődni, kérdezni, ha kérhetem telefonon (munka miatt nem mindig tudom felvenni, de visszahívlak) vagy privátban tegyétek!
Postázom is ha szükséges, előreutalás után, gondosan becsomagolva, de kizárólag a vevő felelősségére és költségére!
Keveset használt, nagyon megvigyázott állapotú, hibátlan működésű fejhallgató. Gyári kábelével, dobozában adom. Párnái, fejpántja, tökéletesen probléma mentesek. A garanciája már lejárt.
A fejhallgatóról több teszt is található a weben, így érdemes esetleg elolvasni, aki még nem ismeri ezt a típust. Zárt kialakítása ellenére meglepően kellően teres színpadot mutat, és képes jó forrás esetén akár finomabb részletek bemutatására is.
Egy laptop vagy telefon is meghajtja, de egy jó minőségű DAC/AMP javasolt mellé, amivel tovább fokozható a zenei élmény!
Csere, köszönöm de most nem érdekelne!
Ára: fix 35.000 Ft
Tel: 06-20/415-9-514
Átvehető, megnézhető, kipróbálható Zuglóban!
Érdeklődni, kérdezni, ha kérhetem telefonon (munka miatt nem mindig tudom felvenni, de visszahívlak) vagy privátban tegyétek!
Postázom is ha szükséges, előreutalás után, gondosan becsomagolva, de kizárólag a vevő felelősségére és költségére!