Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Beyedynamic DT880 Premium 250ohm

Lezárt
zoli154
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Beyedynamic DT880 Premium 250ohm

Hozzászólás Szerző: zoli154 »

Jégen!

zoli154

Re: Beyedynamic DT880 Premium 250ohm

Ára mától 45 ezer Ft ;peace;

zoli154

Beyedynamic DT880 Premium 250ohm

Eladóvá vált fent említett, nagy becsben tartott fejhallgatóm.

Ár: 50.000Ft

Hangja tiszta, részletes és levegős. A frekvenciatartomány egy picit emelt a magasnál, mely segít minden kis apró részletet megmutatni a zenében.
Érdemes például ZeosPantera bemutatóját meghallgatni róla, ezen kívül a hangja jól ízléshez szabható csere párnákkal.

Használtam simán laptopról vagy telefonról, ám ha kicsit hangosabban szereted a zenét hallgatni egy kis usb fejhallgató erősítő nagyot dob rajta. ( Én Dragonfly Black-et használtam )

Kapott új kényelmesebb fejpántot, fülpárnát és fekete szivacsot. Ezek állapotát fotóztam, nem sok időm volt már használni így relatíve újszerűek.

Kissebb hibája hogy a festék egy helyen megtört ezt fotóztam és azok a kis fém díszek anno eléggé zavartak de mára sajnos nemtudom hova lettek. A bőr táskáján a műbőr nem a legjobb minőségű így sajnos hullik.

Bolti linkje:
https://www.muziker.hu/beyerdynamic-dt- ... on-250-ohm

Budapesten a 14.kerületben kipróbálható és megtekinthető.
Szép napot :smile49:

Lezárt

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”