Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony MDR-1AM2
Re: Sony MDR-1AM2
A FiiO LB-4.4M adapter kábel ajándék opció helyett inkább leviszem az árát 45.000,-Ft-ra.
Sony MDR-1AM2
Kihasználatlanság miatt eladó egy kiváló hangú, makulátlan állapotban lévő Sony MDR-1AM2 fejhallgató, minden tartozékával, eredeti dobozában. Az alábbi linken részletes információk találhatók a termékről:
https://www.sony.hu/electronics/fejpant ... k/mdr-1am2
Az interneten található tesztek egyöntetűen elismerően nyilatkoznak a fejesről. Én még most is nagyon szeretem, csak mostanában nem használom, ezért hirdetem meg.
A fejhallgató gyári alaptartozékát képezi az alap 3,5 mm-es jack csatlakozós kábel mellett egy szimmetrikus kábel 4,4 mm-es Pentaconn csatlakozóval. A gyári kábelek anyaga ezüstözött OFC réz. Mindkét kábele cserélhető, nem bajonettzáras, így a gyáritól eltérő kábellel is lehet használni. Én csak a gyári kábeleivel használtam, így is maximálisan meg voltam vele elégedve.
A fejhallgató hétköznap személyesen átvehető a XIII. vagy a XVIII. kerületben, illetve szívesen postázom is.
Az ára 50.000,-Ft.
Alku nélkül ajándékba adom hozzá az általam hirdetett, Oyaide HPC-23T PCOCC-A monokristályos rézből készült FiiO LB-4.4M (2,5 mm papa - 4,4 mm mama) adaptert, mely hasznos lehet, ha a fejhallgató erősítőn csak 2,5 mm-es szimmetrikus csatlakozó található:
viewtopic.php?f=64&t=191876&p=2801550#p2801550
Telefonon is elérhető vagyok: +36-20-434-3743
Köszönöm a megtisztelő érdeklődést!
https://www.sony.hu/electronics/fejpant ... k/mdr-1am2
Az interneten található tesztek egyöntetűen elismerően nyilatkoznak a fejesről. Én még most is nagyon szeretem, csak mostanában nem használom, ezért hirdetem meg.
A fejhallgató gyári alaptartozékát képezi az alap 3,5 mm-es jack csatlakozós kábel mellett egy szimmetrikus kábel 4,4 mm-es Pentaconn csatlakozóval. A gyári kábelek anyaga ezüstözött OFC réz. Mindkét kábele cserélhető, nem bajonettzáras, így a gyáritól eltérő kábellel is lehet használni. Én csak a gyári kábeleivel használtam, így is maximálisan meg voltam vele elégedve.
A fejhallgató hétköznap személyesen átvehető a XIII. vagy a XVIII. kerületben, illetve szívesen postázom is.
Az ára 50.000,-Ft.
Alku nélkül ajándékba adom hozzá az általam hirdetett, Oyaide HPC-23T PCOCC-A monokristályos rézből készült FiiO LB-4.4M (2,5 mm papa - 4,4 mm mama) adaptert, mely hasznos lehet, ha a fejhallgató erősítőn csak 2,5 mm-es szimmetrikus csatlakozó található:
viewtopic.php?f=64&t=191876&p=2801550#p2801550
Telefonon is elérhető vagyok: +36-20-434-3743
Köszönöm a megtisztelő érdeklődést!