Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MrSpeakers Aeon Flow Closed (Dan Clark audio)
Re: MrSpeakers Aeon Flow Closed (Dan Clark audio)
Maradnak, zárom.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
155.000 HUF - FIX!
és akkor itt a vége! Ennél olcsóbb nem lesz.
Akit érdekel kérem keressen telefonon!

és akkor itt a vége! Ennél olcsóbb nem lesz.
Akit érdekel kérem keressen telefonon!

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Köszi a méltató szavakat!
Az a helyzet, hogy hallgattam chord mojo-val is és talán azzal szólt a legjobban. Egy nagy baja volt (nekem) hogy akksis.
Hosszú keresgélés után én is ennél állapodtam meg már több mint egy éve. (Csak zártban utazom.)
Biztos, van és lesz jobb hang ennél a földkerekségen, de az én fülemnek, zenéimhez és pénztárcámhoz több mint tökéletes.
(Nálam egy Mojo hajtja.)
Biztos, van és lesz jobb hang ennél a földkerekségen, de az én fülemnek, zenéimhez és pénztárcámhoz több mint tökéletes.
(Nálam egy Mojo hajtja.)
MrSpeakers Aeon Flow Closed (Dan Clark audio)
MrSpeakers Aeon Flow Closed fejhallgató kihasználatlanság eladó. Egy ideje a cég már Dan Clark audio néven fut.
A fejhallgató 2017.12-i itthoni audiocentrumos vásárlás. Az eredeti számla, certificate, papírok, doboz, hordozó táska, tehát mindene rendelkezésre áll. Kapott egy pár eredeti memóriapárnás fülpárnát (csak 4 hónapot vártam rá USA-ból), ami 0km-es. Az eredeti párnákat is adom mellé.
Zárt, magnetosztatikus, rendkívül jól izoláló, ultrakényelmes fejhallgató. Nálam a zárt világban ez a végállomás hang. Precíz, natúr, pontos és legfőképp meleg, zenei megszólalás jellemzi. Az a fajta amit nem is igazán akarsz levenni a fejedről.
Erősítést véleményem szerint igényel, de egy telefon is képes meghajtani. Én egy Audio-gd NFB 15-el hajtottam, az is eladó 70.000 HUF-ért. Együtt jó párost alkotnak.
https://audiocentrum.hu/MrSpeakers-AEON ... gKMs_D_BwE
Ár: 180.000 HUF
Átvehető Zuglóban. Posta is játszik, de kizárólag előreutalás esetén.
Kérem a komoly érdeklődőket TELEFONON hívjanak: nullahat 30 öt 86 tizenhét 57
A fejhallgató 2017.12-i itthoni audiocentrumos vásárlás. Az eredeti számla, certificate, papírok, doboz, hordozó táska, tehát mindene rendelkezésre áll. Kapott egy pár eredeti memóriapárnás fülpárnát (csak 4 hónapot vártam rá USA-ból), ami 0km-es. Az eredeti párnákat is adom mellé.
Zárt, magnetosztatikus, rendkívül jól izoláló, ultrakényelmes fejhallgató. Nálam a zárt világban ez a végállomás hang. Precíz, natúr, pontos és legfőképp meleg, zenei megszólalás jellemzi. Az a fajta amit nem is igazán akarsz levenni a fejedről.
Erősítést véleményem szerint igényel, de egy telefon is képes meghajtani. Én egy Audio-gd NFB 15-el hajtottam, az is eladó 70.000 HUF-ért. Együtt jó párost alkotnak.
https://audiocentrum.hu/MrSpeakers-AEON ... gKMs_D_BwE
Ár: 180.000 HUF
Átvehető Zuglóban. Posta is játszik, de kizárólag előreutalás esetén.
Kérem a komoly érdeklődőket TELEFONON hívjanak: nullahat 30 öt 86 tizenhét 57