Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akg K712 Pro
Re: Akg K712 Pro
jegelve
Nem hallottam a 701-est, de olvasottak alapján nem biztos, hogy elintézném egy kicsit több a basszus kijelentéssel. Nem találtam teljesen egybefüggő bizonyítékot arra, hogy a driver megegyezik-e, de a párnában mindenképp különböznek, a 712 memóriahabos, valószínűleg ez is hozzájárul a prominensebb mélyekhez. Itt sincs sok, aránylag egyenletes, kicsit szubhiányos, de élvezetes. Tág szinpad, bár egyesek szerint elmarad a 701-estől. Magas tartomány se bántó, nincs sziszegés. Legalábbis nálam egy élvezetes, mindenféle bántó kiemelésektől mentes produkciót tol, de elég bika erősítővel hajtom. Tök jó mindenevő fejes, de részemről a HD650 marad, ennek az árát meg inkább beleforgatnám annak a jobb kiszolgálására.
Több benne a mély egy kicsivel.
Valakinek esetleg van tapasztalata, mennyiben más a hangja, mint a K701-nek?
- Howkeddlee
- Nincs visszaút

- Értékelés: 17
Nagyon korrekt megbízható ember, bátran vásárolhattok tőle! Ha nem lenne másik 3 komolyabb fejhallgatóm
már megvettem volna tőle!
Kis kiegészítés, mivel a "Számla, garancia, csere, beszámítás nincsen." kicsit nyersre sikeredett. Szóval számla, és papíros garancia nincs boltba, importőrhöz, gyártóhoz, de természetesen próbagaranciát vállalok rá.
Szia.
Vácon található
Vácon található
Re: AKG K712 Pro
Szia!
Merre a van a fülhallgató?
Merre a van a fülhallgató?
Akg K712 Pro
Eladó egy makulátlan állapotú K712 fejhallgató. Számla, garancia, csere, beszámítás nincsen.
Doboza itt-ott kicsit megviselt. Párna frissen tisztítva. Természetesen minden tartozéka megvan, 2db kábel, és a velúr szütyő is.
Nem szeretném sokáig árulni, így kedvező 50e HUF-ért vihető.
Doboza itt-ott kicsit megviselt. Párna frissen tisztítva. Természetesen minden tartozéka megvan, 2db kábel, és a velúr szütyő is.
Nem szeretném sokáig árulni, így kedvező 50e HUF-ért vihető.