Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audeze LCD-2 rev 2. (rózsafa)
- zoltanember
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 20
Üdvözletem Mindenkinek!
Köszönöm szépen a lehetőséget, a készülék elkelt.
Üdvözlettel: Schmidt Zoltán
- zoltanember
- Lefelé a lejtőn
Üdvözlök Mindenkit!
Egyelőre június 13-ig jegelve.
- zoltanember
- Lefelé a lejtőn
Jó napot kívánok Mindenkinek!
Eladnám Audeze LCD-2 fejhallgatómat. 2015 novemberi, itthoni vásárlás. Rózsafa kivitel, Fazoros, nagyon keveset használt, de bejáratott fejhallgató. Minden gyári tartozéka, számlája, doboza megvan (ahogy a képeken látszik, fóliák, matricák stb.). Utólag lekérettem a viszonteladóval (Nomono: Horváth Rudolf) a frekvenciadiagramot, mert ebbe a szériába már nem mellékelték, ahogy a faápoló vaxot sem. Az eladás oka anyagi, házvásárlás…
Leginkább komolyzenei felvételeket hallgattam vele, nincs széthajtva, Violectric HPA V200-as erősítővel lett párosítva, az is eladó. A kettő együtt igen jó párost alkot. Nagyon vigyáztam rá, a kibontás is dokumentálva van. Szó szerint kesztyűs kézzel bántam vele, ennek ellenére nemrég észrevettem, hogy a fülpárna oldalsó szegélye megnyúlt, illetve felszakadt, ugyanis az nem báránybőr, mint a párna, hanem műbőr. Mindig árnyékban volt, nem tudom, mi lehetett vele. Semmiképpen sem leejtés vagy bármilyen fizikai behatás miatt lett ilyen. Úgy feslett tovább, hogy szinte hozzá sem nyúltam. Amikor ezt észrevettem, felvettem a kapcsolatot a forgalmazóval, ő azt javasolta, jelezzem a cégnek, de szerinte – és szerintem is – ezekkel a „kopó” alkatrészekkel nem foglalkoznak garancián túl, csak csere, de az kb. 30 ezer forint. A legújabb típusoknál már eltüntették a szegélyt.
A többi része természetesen makulátlan, semmilyen karc, benyomódás, használatból adódó sérülés NINCS rajta. A bőr és fa rendszeresen ápolva, tisztítva van, volt.
KÉPEK (a végén vannak a fellelt és a mostani, 2018. június 02. állapotfotók)
Ára 210.000 forint
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok telefonon és/vagy emailben.
Elérhetőségem: emailen, illetve mobiltelefonon: +36-20/575-8733