Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akg K3003 füles eladó ajándék áron
Irtam privátot a válaszal.
Ez még ugyanaz a füles, vagy már másik?
Láttam, valamikor tavalyi az első írás róla.
Mennyit futott?
Köszönöm a választ.
Még mindig eladó a remek füles!
Továbbra is eladó!
Köszönöm az elismerő szavakat!
Válaszoltam természetesen Pastorius forumtársnak.
Hello
307584807 a telefonszámom. Hívj majd ha tudsz kérlek, vagy hagyd meg ezen a számon a tiedet és én hivlak vissza a fülhallgatóval kapcsolatban.
kösz
János
Megbizhato eladó! En mar vasaroltam nala es nagyon elegedett voltam! A termék pedig egyszeruen fantasztikus! Ara pedig nevetseges... Ha valaki referencia hangzast akar, ne habozzon sokaig!
A9
Szóval úgy hozta a sors hogy eladóvá vált a fülhalgatóm ismét.
Hibátlan állapot jellemzi. Keveset használtam.
Mindene meg van ahogy a képeken is látszik.
És azt gondolom az ára igen kedvező.
Mert a bolti ár 1/3-a.
100000ft
Szia
Várpalotán legfőképpen.
Írtam privátot neked.
Fel!
Szia, engem érdekelne, hol lehet meghallhatni ?
Köszönöm,
Az IE800-nál biztosan jobb, ezt tapasztalatból tudom...
Hölgyek, Urak! Fincsi hangú fülest tessék.
Halkan jegyezném meg, hogy ez a kis füles miatt már cseréltek le igen magas típus számmal ellátott Sennheiser fejhallgatót is. Valami olyan badarsággal jött az illető, hogy ennek jobb a hangja
Jön a nyár, így el kélhet egy kiváló hangú mobil füles!
Ismét eladó a kiváló fülhallgató!
Ára továbbra is 120000ft
A bolti 300000-al szemben
Teszt:
http://www.av-online.hu/fejhallgato/akg ... teszt_1471
Egy ismerősöm is el adná a saját ilyen fülesét.
Állapota hibátlan.
Az ár szintén 120000ft!
Kiváló hang karácsonyra.
Tolongjatok!
Eladó ez a remek kis füles. Keveset volt használva. Egy ideje már csak a polcon pihen, mivel már nem tömegközlekedek. Az igényes hangzás kedvelőinek nagyon ajánlott! Az eredeti ár töredékéért eladó.Bolti ára 300000ft
Leírás:A világ legkisebb háromutas fülhallgatója, amely egyetlen darab rozsdamentes acéltömbből van kifaragva. Minden eleme kézzel készül, ahogy az Y elágazás, a 3,5 mm jack-csatlakozó, és a kábelre szerelt. A füles vezetékét gumiköpeny veszi körül, míg a sztereó-kábelt (az Y elágazás és a jack-csatoló közötti rész) megerősített szövettel borították. A világ valaha készített legkisebb méretű igazi három utas fejhallgatója a tapasztalható hangélmény a lehető legközelebb van az élő hangversenyhez minden modell ausztriában, kézzel készült, egyedi sorszámmal ellátott hybrid technológia, dinamikus és „balanced armature” driver-ek Az AKG, új, hibrid technológiát használ a kiváló hangzásért, és ahogy bármely más high-end fülhallgató, ez is teljesen kiszűri a kinti zajokat.TELJES SPECIFIKÁCIÓ:Minimum frekvencia 10HzMaximum frekvencia 30000HzFülhallgató kialakítás HallójáratiFülhallgató típus HallójáratiFülharang 3 méret (S, M, L)Kompatibilitás Andorid, iOSMaximum teljesítmény 15 mWVezérlés 3 gombos, iOSImpedancia 8 OhmKábel hosszúság 120cm
Ára: 120000ft