Apropó Soproni. Tegnap ittam az új Meggyes Soproniból. Rendben van az is. Már 0,5 L dobozos.Aszpirin írta: ↑2018.05.19., szomb. 11:102018. 05. 08. at 21:27, ZolaBA írta:
Most értem haza és Soproni IPA van a kezemben, mert aktuálisan ez a kedvenc. Ihatnék bármilyen barna sört, de nem szeretem, de ettől még nem nézem le aki azt szereti. De "TI" barnasörös vörösborosok, miért nézitek le a világos sör és fehérbor kedvelőket?:))
Tegnapelőtt kóstoltam meg én is a Soproni IPA-t, és nagyon kellemes meglepetés volt. (a “normáll soproni ismerete miatt volt némi negatív előítéletem...). Az a helyzet, hogy mivel általában nem egyedül iszom sört, és zsinte biztos higy az a fajta intenzív komlóíz nem minden vandégnek nyerné el a tetszését, itthon muszáj “mainstream”-ebb, de azért nem teljesen lóhúgy sörökből betankolnom (Soproni vonalról ez az 1895 volt számomra, azt előszeretettel vettem, amíg be nem jött a Csiki - de mostanában azzal is felhagytam és visszatértem a régi jól bevált Pilsner Urquell-hez, az szerintem “mainstream” kommersz sörként is képvisel némi minőséget).
A Soproni IPA-ból viszont én is fogok venni magamnak alkalomadtán, hangulattól függően, mert az egy egész jófajta.
Helyi éjjel-nappali is képes jókat hozni.
https://szuretlen.hu/bekoszontott-a-tav ... ggy-ale-el