Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sütés-főzés

Online
Avatar
Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 4672
Csatlakozott: 2020.08.03., hétf. 16:25
Értékelés: 2693

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Van, amiből a kis adag nem opció :smile29:

20241002_121633.jpg
Csak a Marantz! :-D

Avatar
Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2660
Csatlakozott: 2014.06.26., csüt. 12:00
Értékelés: 2521
Tartózkodási hely: Kistarcsa

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Gyerekek kérték, de én sem ellenkeztem. :D Tócsni, görhöny, csuhanyik lepcsánka, bere meg még ki tudja hány néven fut...Egyszerű, de nagyszerű étel. Sajnos ebből nem lehet eleget csinálni. Jó kis kapros tejföllel. Előtte paradicsomleves. Én csináltam, kivéve a krumplipucolást azt a gyerekek bevállalták. (Anya este érkezik csak, hagytunk neki is)
20240922_131537.jpg
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

Online
Avatar
Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 4672
Csatlakozott: 2020.08.03., hétf. 16:25
Értékelés: 2693

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Holnap lesz egy kis ünnepség az iskolában, én meg bevállaltam, hogy palacsintát sütök hozzá.
Fejenként kettő kellett a 29 fős osztálynak.

11db tojás, 1kg liszt, 1,4l tej, 25g vaníliás cukor,, és még ennyi sima cukor. Ezzel saccoltam.
Nos, ebből 61db jött ki. 50-nél kicsit izgultam, hogy nem lesz meg a 60 (hogy jusson a tanárnőknek is 1-1db legalább). De mázli, hogy végül pont összejött :napsut:

Ez írt pont a két utolsó, ami sül.
20240911_195911.jpg
20240911_195922.jpg
Csak a Marantz! :-D

Avatar
Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2660
Csatlakozott: 2014.06.26., csüt. 12:00
Értékelés: 2521
Tartózkodási hely: Kistarcsa

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Szerintem ezt a témát beszéljük meg egy üveg jó bor mellett :D :kiss: :cheers1:
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

Avatar
Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1053
Csatlakozott: 2007.10.03., szer. 13:45
Értékelés: 407

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Snipi »

mike-rame írta:
2024.09.09., hétf. 16:24
A társadalmi kockázata nagyságrendekkel nagyobb, mint a dohányzás.
Hát nem tudom. Én pl. ha valaki ötszáz méteres körzetben bagózik, már bokákolok-köhögök, és rosszul vagyok, fulladok ... Utálom a szagát! (Még azoknak a b..i szagosított dohányoknak is, de még az elektromosnak is.)

Avatar
mike-rame
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 203
Csatlakozott: 2016.10.23., vas. 16:01
Értékelés: 607

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: mike-rame »

Vinkler írta:
2024.09.09., hétf. 10:32
Én úgy gondolom, az alkohol fogyasztás is a gasztronómia része. Nem véletlen, hogy oly népszerűek a sajt-borkóstolók. Különleges párosításokkal kimagasló gasztronómiai élményekre tettem szert több alkalommal is. Tavaly volt szerencsém Mauritiusra utazni, ahol kiváló rumokat kóstolhattam, Belgiumban fantasztikus söröket stb. Az alkohol fogyasztásnak is van kulturált formája. Ráadásul rengeteg étel elkészítésekor használnak alkoholt, olykor a fogyasztó nincs is ennek tudatában.
Számomra az absztinencia épp annyira félelmetes, mint az alkoholizmus.
Lehet a gasztronómia része csak ne történjen nyílvánosan! ;) Árusítani is csak kijelölt üzletekben, a dohányboltok mintájára szabadna. A társadalmi kockázata nagyságrendekkel nagyobb, mint a dohányzás. Mondom ezt úgy, hogy az egyik szakmám "szeszesipari". Egészségügyi kockázata rendkívül magas, mert ellentétben a mediterrán népekkel, nálunk és az északi népeknél nem termelődik a szervezetben elegendő alkohol-dehidrogenáz enzim, ami eloxidálná az alkoholt acetaldehiddé. A skandináv országokban nem véletlen az állami szigor a témában, mivel nemzetbiztonsági kockázatot jelent az alkoholfogyasztás nem "gasztronómiai szintje".
Érdemes a témában meghallgatni Zdanov professzor(novoszibirszki egyetem) előadását, amivel járta Oroszország iskoláit, felvilágosítva a fiatalokat az alkoholfogyasztás egészségügyi és társadalmi kockázatáról.

youtu.be/PiRu56xIWzg
"Áldozat nélkül nincs veszteség"

Avatar
Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1053
Csatlakozott: 2007.10.03., szer. 13:45
Értékelés: 407

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Snipi »

-CB- írta:
2024.09.09., hétf. 15:12
Snipi írta:
2024.09.09., hétf. 15:09
-CB- írta:
2024.09.09., hétf. 15:03
Én a sült krumplit nem tudom pár éve megenni. A házi, zsírban sült az más, de az éttermi olajban tocsogótól 3 falat után fáj a gyomorszájam, mintha refluxom lenne.
Megnyugtatlak, ahogy majd öregszel, ez egyre rosszabb lesz. :D
Megnyugtatlak, már öregszem. Az ital sem úgy megy, mint rég. Mondjuk sosem értettem, hogy lehet literszám borozni, meg pl. 10 sört meginni.
Mondjuk a 10 sört, azt én se. Már csak fizikailag sem. Én még amikor söröztem is (mondjuk 25 éve) 2-3 sörnél többet fizikailag nem bírtam meginni. Kilötyögött volna belőlem. :D
Életemben egyszer ittam meg (90-es évek eleje) kb 4 liter vörösbort (reggeltől estig) de a mai napig nem értem hogyan sikeredett. (Mondjuk gondolom úgy hogy húszegynéhány éves voltam.) Most is elképedek, ha néha (mint most) az eszembe jut.

Avatar
-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2047
Csatlakozott: 2019.04.12., pén. 13:29
Értékelés: 1109
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Snipi írta:
2024.09.09., hétf. 15:09
-CB- írta:
2024.09.09., hétf. 15:03
Én a sült krumplit nem tudom pár éve megenni. A házi, zsírban sült az más, de az éttermi olajban tocsogótól 3 falat után fáj a gyomorszájam, mintha refluxom lenne.
Megnyugtatlak, ahogy majd öregszel, ez egyre rosszabb lesz. :D
Megnyugtatlak, már öregszem. Az ital sem úgy megy, mint rég. Mondjuk sosem értettem, hogy lehet literszám borozni, meg pl. 10 sört meginni.

Avatar
Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1053
Csatlakozott: 2007.10.03., szer. 13:45
Értékelés: 407

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Snipi »

-CB- írta:
2024.09.09., hétf. 15:03
Én a sült krumplit nem tudom pár éve megenni. A házi, zsírban sült az más, de az éttermi olajban tocsogótól 3 falat után fáj a gyomorszájam, mintha refluxom lenne.
Megnyugtatlak, ahogy majd öregszel, ez egyre rosszabb lesz. :D

Avatar
-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2047
Csatlakozott: 2019.04.12., pén. 13:29
Értékelés: 1109
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Snipi írta:
2024.09.09., hétf. 15:00
-CB- írta:
2024.09.09., hétf. 14:41
Nem beszélve a paradicsomot...
A paradicsom a nagy bánatom. Imádnám, fiatalkoromban zabáltam kétpofára még a paradicsomhoz is paradicsomot ettem (meg a hagymához is hagymát :D ).
Sajnos egy pár éve valami miatt ételérzékeny (allergiás?) lettem rá, és ha néha véletlenül eszek nagyon beteg leszek tőle. (Láz, fej és gyomor (és nem "fej vagy gyomor" :D ) fájás stb) ... Sajnos. Van még pár étel amivel így vagyok (narancs, eper stb.) de azokat szerencsére sosem szerettem ...
Sajnos ahogy öregszem úgy kell egyre jobban vigyázni arra, hogy mit ehetek meg és mit nem.
Idén nálunk elég vastag héjú, nagyon savas paradicsom termett, úgyhogy zölden leszedtük, az is ment a fermentálásba, savanyúnak jó lesz. Ugyanakkor van egy őstermelőm, annál valami isteni koktélparadicsomot veszek. Én a sült krumplit nem tudom pár éve megenni. A házi, zsírban sült az más, de az éttermi olajban tocsogótól 3 falat után fáj a gyomorszájam, mintha refluxom lenne.

Avatar
Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1053
Csatlakozott: 2007.10.03., szer. 13:45
Értékelés: 407

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Snipi »

-CB- írta:
2024.09.09., hétf. 14:57
Snipi írta:
2024.09.09., hétf. 14:52
Az iváshoz tényleg csak pár gondolat.
Először is inni ésszel kell. Ezen azt értem, hogy ha már iszik az ember, akkor nem lenne szabad mindent összevissza inni. Egyfélét.
A másik meg a részegséggel kapcsolatos : a részeg ember az olyankor nem kel ki magából, hanem akkor jön ki az igazi énje. (Tehát aki részegen bunkó agresszív állat pl. az valójában egy bunkó agresszív állat, csak józanul a működő gátlások miatt ezt el tudja rejteni.)
Férfiaknál legalább egyértelmű a helyzet. Van aki jó fejre, van aki hülyére, van aki bunkóra issza magát.
Nőknél sokszor ez a 3 egyszerre jelentkezik :-)
Igaz. Én pl. jó fejre iszom magam. Legalább is ezt mondják. Vagyis józanul egy bunkó állat vagyok. Kár, hogy ritkán szoktam berúgni. :D

Avatar
Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1053
Csatlakozott: 2007.10.03., szer. 13:45
Értékelés: 407

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Snipi »

-CB- írta:
2024.09.09., hétf. 14:41
Nem beszélve a paradicsomot...
A paradicsom a nagy bánatom. Imádnám, fiatalkoromban zabáltam kétpofára még a paradicsomhoz is paradicsomot ettem (meg a hagymához is hagymát :D ).
Sajnos egy pár éve valami miatt ételérzékeny (allergiás?) lettem rá, és ha néha véletlenül eszek nagyon beteg leszek tőle. (Láz, fej és gyomor (és nem "fej vagy gyomor" :D ) fájás stb) ... Sajnos. Van még pár étel amivel így vagyok (narancs, eper stb.) de azokat szerencsére sosem szerettem ...
Sajnos ahogy öregszem úgy kell egyre jobban vigyázni arra, hogy mit ehetek meg és mit nem.

Avatar
-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2047
Csatlakozott: 2019.04.12., pén. 13:29
Értékelés: 1109
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Snipi írta:
2024.09.09., hétf. 14:52
Az iváshoz tényleg csak pár gondolat.
Először is inni ésszel kell. Ezen azt értem, hogy ha már iszik az ember, akkor nem lenne szabad mindent összevissza inni. Egyfélét.
A másik meg a részegséggel kapcsolatos : a részeg ember az olyankor nem kel ki magából, hanem akkor jön ki az igazi énje. (Tehát aki részegen bunkó agresszív állat pl. az valójában egy bunkó agresszív állat, csak józanul a működő gátlások miatt ezt el tudja rejteni.)
Férfiaknál legalább egyértelmű a helyzet. Van aki jó fejre, van aki hülyére, van aki bunkóra issza magát.
Nőknél sokszor ez a 3 egyszerre jelentkezik :-)

Avatar
Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1053
Csatlakozott: 2007.10.03., szer. 13:45
Értékelés: 407

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Az iváshoz tényleg csak pár gondolat.
Először is inni ésszel kell. Ezen azt értem, hogy ha már iszik az ember, akkor nem lenne szabad mindent összevissza inni. Egyfélét.
A másik meg a részegséggel kapcsolatos : a részeg ember az olyankor nem kel ki magából, hanem akkor jön ki az igazi énje. (Tehát aki részegen bunkó agresszív állat pl. az valójában egy bunkó agresszív állat, csak józanul a működő gátlások miatt ezt el tudja rejteni.)

Avatar
-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2047
Csatlakozott: 2019.04.12., pén. 13:29
Értékelés: 1109
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Idén a fügék is nagyot mentek.
Rengeteget ettünk, de aszaltunk is, illetve tettünk el mézben fermentálva.
Az idei év nagy dobása azonban a fügés-fetás paradicsom saláta :))). persze házi rukkolával, mert az is akad bőven. Ja, és természetesen bazsalikommal, az alapból nagyon jó a fügével. Nem beszélve a paradicsomot...
Csatolmányok
fügesaláta.jpg

Avatar
-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2047
Csatlakozott: 2019.04.12., pén. 13:29
Értékelés: 1109
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Vinkler írta:
2024.09.09., hétf. 13:32
-CB- írta:
2024.09.09., hétf. 13:29
Házi pesto on
A fenyőmag csak 20 ezer per kiló...
Mi is 2 hete készítettünk több üveggel is! Isteni! Össze sem lehet hasonlítani a boltival.
Toltam is egy pizzát rá pesto-s alappal. :smile32:
Egyébként idén brutális lett a bazsalikom termés. Tavaly meg csak vegetált.
Nálunk tavaly is 80 centi magas bokrok voltak. Kertben, szabadon, rendesen alátrágyázva nagyon nőnek. Kaprunk is van, csombor már szárad, a véletlen kikelt paprika meg virágzik...
Kakukkfű a sziklakertben átvette az uralmat, menta most már haldoklik, csakúgy mint a citromfű. Lestyán évek óta gyengélkedik, akárhol próbáljuk.

Avatar
Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 13130
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 7875
Tartózkodási hely: Szentendre

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

-CB- írta:
2024.09.09., hétf. 13:29
Házi pesto on
A fenyőmag csak 20 ezer per kiló...
Mi is 2 hete készítettünk több üveggel is! Isteni! Össze sem lehet hasonlítani a boltival.
Toltam is egy pizzát rá pesto-s alappal. :smile32:
Egyébként idén brutális lett a bazsalikom termés. Tavaly meg csak vegetált.
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Online
Avatar
Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 4672
Csatlakozott: 2020.08.03., hétf. 16:25
Értékelés: 2693

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Érdemes amúgy azt is megkülönböztetni, hogy ki, milyen rendszeresen iszik.

Mert aki minden nap "csak" 2 sört, vagy 2 pohár bort, vagy egy felest, az nevezhető alkoholistának. Mert a napi rendszerességet nem tudja mellőzni.

Aki pedig alkalmakkor, havonta 1x a céges bulin leissza magát, de amúgy nem jellemző rá az alkohol fogyasztás, az viszont nem alkoholista.

Nalam itthon kb. van 50-60 üveg pálinka. Mégis van közöttük olyan, ami 10 éve megvan. Mert csak neha kóstolom meg, amikor vendég jön, vagy én megyek.
Hétköznap amúgy sosem töltök, nem hiányzik. Nem kell sem ebédhez, sem vacsorához.

Lehet kulturált keretek között is alkoholt fogyasztani, ahogy Vinkler is írta, a gasztronómia kiegészítőjeként.
Csak a Marantz! :-D

Avatar
-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2047
Csatlakozott: 2019.04.12., pén. 13:29
Értékelés: 1109
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Házi pesto on
A fenyőmag csak 20 ezer per kiló...
Csatolmányok
Messenger_creation_B868A413-6906-432B-9A29-79FFFFF590F9.jpeg
Messenger_creation_2ABF33AE-71AB-443B-B3AA-5720F8195D34.jpeg
Messenger_creation_AF58C4FD-01B8-47FF-9B4B-EF4F69C93E4E.jpeg
Messenger_creation_EDF6E11B-7E5E-4D87-8772-663D7E416F64.jpeg
Messenger_creation_F518A022-60E2-4D6F-A42A-BFBFF79F87D4.jpeg

Avatar
Lemmy9.1
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 986
Csatlakozott: 2020.05.18., hétf. 08:51
Értékelés: 666

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

..
Szerintem!

Online
Avatar
Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 4672
Csatlakozott: 2020.08.03., hétf. 16:25
Értékelés: 2693

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Kicsit, ami jobban illik ide.
Garfield kedvence. 31_1_21.gif
20240909_132034.jpg
Csak a Marantz! :-D

Avatar
Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 13130
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 7875
Tartózkodási hely: Szentendre

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

violin írta:
2024.09.09., hétf. 12:24
Vinkler írta:
2024.09.09., hétf. 10:32
Én úgy gondolom, az alkohol fogyasztás is a gasztronómia része. Nem véletlen, hogy oly népszerűek a sajt-borkóstolók. Különleges párosításokkal kimagasló gasztronómiai élményekre tettem szert több alkalommal is. Tavaly volt szerencsém Mauritiusra utazni, ahol kiváló rumokat kóstolhattam, Belgiumban fantasztikus söröket stb. Az alkohol fogyasztásnak is van kulturált formája. Ráadásul rengeteg étel elkészítésekor használnak alkoholt, olykor a fogyasztó nincs is ennek tudatában.
Számomra az absztinencia épp annyira félelmetes, mint az alkoholizmus.
Rendben. Akik az "íze" miatt isznak alkoholos italokat, ők nem a hatása miatt teszik....elvileg.
De mi van akkor, ha valakinek nem "ízlik"....? Ha valaki nem szereti a tenger gyümölcseit, vagy pl az olivabogyót.... őt is meg kell különböztetni...? gondolkodik.gif
Itt észre kell venni egy nagyon fontos dolgot. Általában, ahogy most sem az tette a megkülönböztetést, aki bármilyen szinten fogyasztja. Általában így van ez a vegetáriánusoknál is és még sorolhatnám, de ennek a további boncolgatása már erősen OFF.
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Online
Avatar
violin
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 3666
Csatlakozott: 2008.10.10., pén. 19:03
Értékelés: 1088

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: violin »

Vinkler írta:
2024.09.09., hétf. 10:32
Én úgy gondolom, az alkohol fogyasztás is a gasztronómia része. Nem véletlen, hogy oly népszerűek a sajt-borkóstolók. Különleges párosításokkal kimagasló gasztronómiai élményekre tettem szert több alkalommal is. Tavaly volt szerencsém Mauritiusra utazni, ahol kiváló rumokat kóstolhattam, Belgiumban fantasztikus söröket stb. Az alkohol fogyasztásnak is van kulturált formája. Ráadásul rengeteg étel elkészítésekor használnak alkoholt, olykor a fogyasztó nincs is ennek tudatában.
Számomra az absztinencia épp annyira félelmetes, mint az alkoholizmus.
Rendben. Akik az "íze" miatt isznak alkoholos italokat, ők nem a hatása miatt teszik....elvileg.
De mi van akkor, ha valakinek nem "ízlik"....? Ha valaki nem szereti a tenger gyümölcseit, vagy pl az olivabogyót.... őt is meg kell különböztetni...? gondolkodik.gif
AVM+osztrák Tesla+svájci lemezvakaró+japó drótok+háelté 3.....zene és bona.

Avatar
-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2047
Csatlakozott: 2019.04.12., pén. 13:29
Értékelés: 1109
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Vinkler írta:
2024.09.09., hétf. 10:32
Én úgy gondolom, az alkohol fogyasztás is a gasztronómia része. Nem véletlen, hogy oly népszerűek a sajt-borkóstolók. Különleges párosításokkal kimagasló gasztronómiai élményekre tettem szert több alkalommal is. Tavaly volt szerencsém Mauritiusra utazni, ahol kiváló rumokat kóstolhattam, Belgiumban fantasztikus söröket stb. Az alkohol fogyasztásnak is van kulturált formája. Ráadásul rengeteg étel elkészítésekor használnak alkoholt, olykor a fogyasztó nincs is ennek tudatában.
Számomra az absztinencia épp annyira félelmetes, mint az alkoholizmus.
Egyetértek veled, de itt közép-kelet Európában, illetve Madzsarisztánban inkább a hatása miatt isznak. Mindegy milyen, csak ártson. Tisztelet a kivételnek, illetve lett egy igényesebb konzúmer réteg a zelmúlt években, de a borkóstolókon is inkább még az édes borok fogynak, és ha lehetne, kérnének bele kólát is :-)

Avatar
Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 13130
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 7875
Tartózkodási hely: Szentendre

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Lemmy9.1 írta:
2024.09.09., hétf. 11:18
Ez az önigazolás. Az alkohol tudatmódosító, pont. Lehet mellé köríteni amit akarsz, én nem nyalom be. :D
Tagadsz, önigazolsz, kultúra, gasztronómia... Tök mindegy.
Egy alapvető hifi fórumon is van piálós topic!

De zárjuk is le, (legyen ez az én skatulyázásom) mert jön az önvédelmi agresszió is. ;)
Vinkler írta:
2024.09.09., hétf. 10:32
Számomra az absztinencia épp annyira félelmetes, mint az alkoholizmus.
:rolleyes:
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Válasz küldése

Vissza: “Gasztro”