Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Képek, termékek, beszámolók, újdonságok

Moderátor: Hiccusz

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1426

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Mivel a DREAMCINEMA a prémium Sony márkakereskedések között is kiemelt státuszú, itt szeretném felhívni minden kedves érdeklődő figyelmét, mielőtt projektor vásárlásra adja a fejét, érdemes velünk beszélni, kikérni ajánlatunkat. :-)

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Április 11-15-ig a DREAMCINEMA-ban vendégeskedik a Sony VPL-VW5000ES natív 4K felbontású, lézer projektora. A nagy mozinkban, 350 cm széles cinemascope vásznon lehet megtekinteni, mire képes. Minden kedves érdeklődőt szeretettel látunk! Ha valaki szeretne, akár előre is bejelentkezhet telefonon (+36 30 590 6564), de bármikor lehet jönni a nap folyamán. 

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Törekedtünk a sokoldalúságra, így aki felkeres bennünket, annak tudunk mutatni/demózni:

- beépíthető hangsugárzó szettet
- álló hangsugárzószettet
- 2D projektort
- 3D projektort
- natív 4K projektort
- natív cinemascope képarányú projektort
- FULL HD képet
- natív 4K képet
- TV adást
- 16:9 fix, keretes vásznat
- 16:9, fix, keret nélküli fénybeszűrődést 85%-ban meggátoló vásznat
- motoros mozgatású vásznat
- motoros mozgatású, motorosan maszkolható vásznat
- fix, keretes, 4-oldalról motorosan maszkolható vásznat
- akusztikailag át nem engedő felületeket
- akusztikailag transzparens felületet
- beépített mélynyomót
- hagyományos kialakítású mélynyomót
- teljes AV rendszer vezérlést
- 2.0 zenehallgatást
- hálózati lejátszót
- 4K lejátszót
- prémium kategóriás hálózati mozi- és zeneszervert
- AVR-t
- előfok/processzor - végfok párosítást
- mozis kanapét
- fix, mozifotelt
- prémium kategóriás, 3-motoros mozifotelt
- NAS-t
- mozis relikviákat... stb.

upetat2
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 35

Hozzászólás Szerző: upetat2 »

Azt hiszem kb. 4-5 éve volt ,amikor eldöntöttem,hogy elegem van az állandó állítgatásokból és gombnyomogatásokból mert nem azt láttam amit szerettem volna! Információt újságcikkekből innen-onnan összeolvasgatva gyűjtöttem ,már vagy tizen éve,de valóságban még nem volt alkalmam a prémium kategóriával találkozni max. csak futólag.
Miután Ivánnal és a Dreamcinemával találkoztam, nemcsak bevásároltam ,hanem rengeteget tanultam.Nagyon sokat segített Iván ,hogy csiszolódjon é letisztuljon az a rengeteg tévhit és hiba amit az elmult pár év olvasmányai okoztak. mindenhol csak a szép és mégjobb dolgok vannak leírva kis utalással problémákra ,aztán a valóságban meg megy a bután nézés....
Eddig vászon ,projektor(ok) ,anamorf lencse volt amiket tőlük vásároltam,és végre nem csak találomra prospektusokból....hozzáteszem a hozzáállást és segítőkészséget és a csillagos ötös problémakezelést csak dícsérnem lehet! >A nagyon sok negatív tapasztalatom árnyékában!
Ez úton is köszönöm a segítséget és a nagyon- nagyon jó áron vásárolt termékeket! A jövőben is.......
Projektor: 3chip DLP,Digital Projection Highlite 660 /
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1484

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Rögtön egy tévhitet szeretnénk eloszlatni, miszerint nálunk nem lehet "csak" komponenseket vásárolni. Természetesen azok előtt is nyitva az ajtónk, akik "csupán" 1-1 termékért keresnek fel bennünket.
Többek között ezt én is tanusíthatom, hiszen egy-egy hangfal és elektronikai terméket vásároltam tőlük. Viszont ezen felül teljeskörű szolgáltatást, bemutatókat, szakmai tanácsokat is kaptam, jóval azelőtt is, hogy egyáltalán felmerült volna konkrét vásárlási igény bennem. Tehát vásárlási kényszer nélkül is fordulhattok hozzájuk, roppant segítőkészek és szakmailag képzettek.
Nyugodt szívvel ajánlom őket

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Rögtön egy tévhitet szeretnénk eloszlatni, miszerint nálunk nem lehet "csak" komponenseket vásárolni. Természetesen azok előtt is nyitva az ajtónk, akik "csupán" 1-1 termékért keresnek fel bennünket.

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Nemrég egy ügyfelünk azt kérdezte, miért nem vagyunk itt fent. Azt feleltük, eddig ügyfeleink nem igazán innen kerültek ki. Ez az utóbbi időben viszont megváltozni látszik, ezért úgy döntöttünk, élnénk a lehetőséggel, s itt is képviseltetjük ezentúl magunkat.

Azok számára, akik még nem találkoztak a nevünkkel, engedjetek meg pár szót magunkról.

A DREAMCINEMA az igényes, minőségi otthoni szórakoztatáshoz nyújt "megoldás centrikus" teljes körű szolgáltatást. Házimozi- és médiaszobák tervezésével és kulcsra kész, teljes körű kivitelezésével foglalkozunk. S ebbe valóban minden beletartozik. A teljesség igénye nélkül: Látványtervek elkészítése, konzultációk sorozata, akár a szoba falainak is a felhúzása (kőműves munkák, vakolás, stb.), a szoba teljes hangszigetelése, a szoba akusztikájának kialakítása, a szoba teljes berendezése (bútorok, kiegészítők, világítótestek, fényforrások, poszterek, popcorn gépek, relikviák, stb.), és kialakítása (gipszkartonozás, glettelés, festés, tapétázás, kárpitozás, szőnyegezés, kárpitozás, elektromos- és gépészeti munkák, stb.), a teljes audio-vizuális rendszer szállítása (projektor, vászon, hangsugárzó rendszer, AVR-ek, előfok-processzorok, végfokok, egyéb elektronikák, szűrők, kábelek, csatlakozók dugók, elosztók, vezérléstechnika, szünet-mentes készülékek, stb.), telepítése, beállítása és kalibrálása.

Azt gondoljuk, bennünket talán ez a fajta megközelítés az, ami (leginkább) megkülönböztet a piac többi szereplőjétől. Úgy hisszük, a hozzánk betérő ügyfelek nem kizárólag csak ilyen vagy olyan eszközt, komponens szeretnének megvásárolni, sokkal inkább egyfajta "megoldást" keresnek és szeretnének. Nem érthet ugyanis mindenki a mozihoz, s nem is kell. Célunk, hogy tehermentesítsük az ügyfelet, hogy egy kézből kaphassa meg mindazt, amire vágyik. Ne kelljen 26 különböző céggel kapcsolatban lennie, akik külön-külön értékesítenek számukra bizonyos alkotó elemeket. 3 építő/kivitelező csapattal rendelkezünk, amely az egy időben, több helyszínen történő munkavégzést is lehetővé teszi.

Ügyfelünk lehet tehát mindenki, aki 

- nem, vagy nem kívánja átlátni a a teljes moziszoba építési, kivitelezési projektet;

- preferáltan egyetlen céggel kíván minőségi, bizalomra épülő kapcsolatot kialakítani;

- professzionális hozzáállásban szeretne részesülni;

- az ügylet volumenétől függetlenül minőségi ügyfél menedzsmentre számít partnerétől;

- határidőre elvégzett, makulátlan minőségű kivitelezést vár el az együttműködés során;

- a legmagasabb ár-érték arányú szolgáltatásra tart igényt üzleti partnerével szemben.

Budapesten, a XXII. Huszár utca 26. alatt található bemutató irodánk (amely valójában egy komplett ház), amelyet már nagyon sokan felkerestek, de mindenki még biztosan nem járt itt. Nyilvánvalóan azért építettük, mert úgy véljük, mielőtt bárki belevágna a sajátjába, szívesen megnézne egy megépített szobát élőben is. Nyitva tartásunk rugalmas, elsősorban látogatóink idejéhez próbál alkalmazkodni. Olyannyira, hogy bizonyos esetekben, azon túl is, mi több, a hétvégén is állunk rendelkezésre.

Köszönjük még egyszer a lehetőséget.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9330

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Várjuk!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Válasz küldése

Vissza: “DREAMCINEMA”