Nagyon hasznos és szerencsés, hogy kiszeditek. Sok bosszúságtól (esetleg kiadástól) óva meg minket

Nagyon érdekes, hogy milyen változatosak...
Szia!Henshaw írta: ↑2018.09.21., pén. 18:06Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni abban, hogy a Lelit Anna kávéfőzőmmel, hogy lehet igazán jó tejhabot csinálni? Valamint milyen gyakorisággal kell vízkövesedés ellen kezelni a gépet. Eddig még vakszűrővel takarítottam vissza minden egyes főzés után.
Az a gép, amit mi tesztelünk, nem biztos, hogy 100%-ban ugyanaz, mint az a Delonghi, ami neked tetszik.nadtom írta: ↑2018.09.15., szomb. 16:36Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Akkor a 15Bar-os marad, a Deloghi Ecam 656.75-ös!![]()
Külföldi fórumokon olvasgattam és jókat írtak róla, illetve a szervízzel is beszéletem, azt mondták jó a tapasztalatuk a Delonghi-val, a hibák nagy része azért van, mert nincs gazdája a gépnek, eldugul, az alkatrész miatti meghibásodás nagyon ritka.
Az is jó hír, hogy ha mégis gond lenne vele, itt lehet majd olcsóbban alkatrészt beszerezni!![]()
Szerintem semennyire, pont emiatt fontos, hogy mit vesz az ember és mennyibe kerül hozzá a pót alkatrész.
Igen, ezt néztem. Szóval akkor ez egy jó választás, mert dual bojleres. Azért esett erre a választás, mert forrócsokit is csinál (a feleségemnek ez fontos) és szinte minden kávéitalt, illetve van benne automata tisztítási funkció is.AVX írta: ↑2018.09.13., csüt. 21:06Ez Dual bojleres.
https://www.amazon.com/Delonghi-Automat ... B01CDN9SM2
2 Boilers, One Boiler for Coffee and another for Steam for Milk Froth, 15 bar pump, LatteCrema System with Thermal Carafe, Automatic Cappuccino Machine
Az egyik gép a Deloghi Ecam 656.75 ez a 15 Bar-os az Ecam 656.85 a 19 Bar-os. Nagyjából csak ennyi a két gép között a különbség.
Milyen gépekről van szó? Szerintem a 19 Bar az kamu, a 15 Bar meg sok. 10-12 Bar max.
Jó szemed van