Értem én, hogy az lenne jó neked, de én nem azért rendeltem őket, hogy eladjamDeLorean írta: ↑2020.06.01., hétf. 10:45Köszi!Aszpirin írta: ↑2020.05.31., vas. 13:43A zoom.co.uk-t lenne érdemes megnézned, szinte minden hétvégén van valami akciójuk, amikor 10 fontért tudod megvenni az UHD kiadványok darabjait, és elég nevetséges a postaköltségük is, így olyan 4000-4200 forintra lehet kihozni darabját, ha többet (4-6-ot)is veszel. Rendeltem már tőlük többször, sokáig (2-3 hétig) tart, amíg eljönnek, de még minden megérkezett. Ha magyar hang/felirat fontos, olyanokat is lehet kapni, amin ott van (legalábbis az UHD lemezen), de meg kell nézni a leírást.
Nekem az lenne jó, ha a 4 ezerért vásárolt lemezeidet eladnád mondjuk 5 ezerért.
Olyan eladót keresnék, akitől akár hasonló feltételekkel több darabot tudnék vásárolni.
20-40 darabra is vevő lennék.
Viszont MOST (és még valószínűleg a hétvégén) épp “végy kettőt 20 fontért” akció van itt: https://www.zoom.co.uk/category/2_4k_ultra_hd_for_20
A listában szereplő kiadványok jelentős részén van magyar szinkron és felirat.
Épp az imént adtam fel a megrendelést 8 darabra. A végösszeg szállítással együtt 82,99 font. OTP-s Mastercard-dal fizetve, a kártyáról levont összegből visszaszámolva szállítással együtt 4017 forintra jött ki egy UHD lemez.
Ha nem tudod megtalálni, melyikeken van magyar vonatkozás, akkor tudok segíteni. Már ha érdekel komolyan, és nem hajtogatod tovább, hogy itthon keresel valakit, aki adjon neked UHD-kat jó áron. Ennél jobb árat nem igazán érdz el sehol, csak várni kell 2-3 hetet, amig ideér. Eddig még mindig megérkezett.