Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hub Audio hangfalállványok

Készülék, hangsugárzó, Tv és multimédia állványok, falikonzolok, minden alá és fölététét, tüskék, kúpok, golyós alátétek, lemezleszorítók, Cd /Dvd / Vinyl tároló állványok, fejhallgató állványok, akusztikai panelek
Sirleslie
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 24

Hozzászólás Szerző: Sirleslie »

Sziasztok!

Elnézést kérek mindenkitől, akinek nem válaszoltam, de sajnos nem volt időm fórumozni.
Ezen okból sajnos állvány készítésben sem fogok tudni segíteni, legalább is nyáron biztosan nem.
Mindenkinek köszönöm aki rendelt tőlem, és remélem azóta is mindenki elégedett a portékával.
A topicot ideiglenesen bezárom, nem akarom, hogy feleslegesen várjatok a válaszaimra.
Remélem szeptembertől ismét lesz annyi időm, hogy érdemes legyen megnyitni...

Addig is:

baksadan
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: baksadan »

Sziasztok,

írtam a hétvégén Sirleslie-nek, de még nem lépett be. Tudna esetleg vki e-mail címet v. telefonszámot adni?

Előre is köszi!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

ott van a linken

a csomagolás most is a szokásos - alapos
Mobik nem mutatta a linket tegnap. Most engedi megnyitni már.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

IamMenyus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 164

Hozzászólás Szerző: IamMenyus »

Jöhetnének képek is!

ott van a linken

a csomagolás most is a szokásos - alapos

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

Jöhetnének képek is!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

paler
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 416

Hozzászólás Szerző: paler »

Sziasztok!

Ma érkezett egy csomagom a SirLeslie-től.  Annak ellenére hogy olvastam már itt róla, hogy milyen minőségű állványok is hagyják el a kezeit, és a termékek csomagolás mennyire szuper, ennek ellenére még is meglepődve tapasztaltam mindazt a alapos csomagolást, és minőséget ami ma kézhez kaptam. Mondhatom úgy is hogy felülmúlta az elképzeléseimet.  Számomra minden egyes forintot megért a kapott árú. 
Köszönöm 

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

ati4621
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: ati4621 »

Sziasztok! Valaki megtudná adni Sirleslie elérhetőségeit, mert már írtam neki, de nem válaszolt.

Köszönöm

IamMenyus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 164

Hozzászólás Szerző: IamMenyus »

Sziasztok,

tegnap egy -számomra- nem mindennapi csomag érkezett SirLeslie kezei közül, egy brutális méretű és tömegű Atc c6c aktív centerhez készített egy dönthető, állítható magasságú állványt az egyéni elképzeléseimet fémbe öntve.
A hangfalállvány méreteit talán érezteti hogy 110x60 alapterületen 52cm magas, van benne anyag mert közel 100kg fog rajta dolgozni, de mégis egyedül mozgatható (hangfal nélkül persze:) ).

Amikor megjött a csomag a munkahelyemre, meglepődtem, mert elfelejtettem hogy a mester megkérdezett készre-szerelve küldje, vagy én szeretném összerakni.... Na igen, nem egy lapra-szerelt vas jött, de nem is egy téglatest alakú egyen-karton, hanem az állvány egyben érkezett meg, gondosan több rétegbe csomagolva, kartonnal megerősítve ott ahol anélkül leverődhetett volna, minden részlet olvashatóan feliratozva, jelölve pl hogy hol vannak a tartozékai, tüskék, logo... a formát kiadta a csomagolás, de estig majd megevett a fene hogy láthassam végre csomagolás nélkül. ( erről miért a szebbik Nem ugrik be azonnal? )

Este jöhetett végre a kicsomagolás. Itt a helyzet izgalma eszembe juttatott egy cirka harminc évvel ezelőtti gyerekkori emléket, azt a karácsonyt amikor az első mountainbike kerékpáromat kaptam meg a nagyszüleimtől. Az a bicaj akkor ehhez hasonló módon menetkészre volt szerelve, azonban alaposan, gondosan, de láthatóan kézzel becsomagolva. A csomagolás ott is azonnal szépen kiadta a formát, tudtam mi lehet alatta, azonban elfedte a finom gépészeti részleteket, így a csomagolást lefele bontogatva egyre több részlet vált láthatóvá folyamatosan fenntartva a lelkesedést-izgalmat (( tudtam hogy  egyes gyerekeknek érdemes ilyen alaposan csomagolni, de azt nem tudtam hogy ezt nem lehet kinőni )))

Fotózáshoz most nem adott a környezet, így maradnak egyelőre a szavak; a csomagolás, a fényezés minősége, a pontos illesztések, a szinte rejtett hegesztések, és az állíthatósághoz, elcsatoláshoz felhasznált spéci kötőelemek minősége mind-mind egyaránt WOW...
Nagyon ritka az ilyen minőségben dolgozó szaki, és a fórumtárs láthatóan odafigyel a végeredmény funkcionalitására is, a hangfalat tartó karokra instrukciók nélkül is -továbbgondolva azt amit leírtam neki- pontosan oda tett védőbevonatot ahova nekem csak kézhezvételkor jutott eszembe hogy majd szeretnék tenni; az állvány úgy ahogy megérkezett azonnal használható volt, nem kellett se blu-tac -ért se tüskékért rohangálni. ( Az neki gondolom alap, de nemek szokásom mérőszalaggal végigmérni mindent még egyszer a beépítés előtt, jelentem ezen a fronton is minden pontosan olyan lett amit vártam )

Köszönöm Uram a precíz munkát !

menyus

Ps.: Képeket igyekszem majd készíteni, lehet hogy más is kedvet kap tőle hasonló megoldáshoz, mert a piacon én legközelebb Amerikában találtam ilyen megoldást, de közel sem ilyen minőségben, és persze többszörös áron.

Jordan72
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: Jordan72 »

Sziasztok,

nekem is kellenének Sirleslie elérhetőségei.

Köszi

pferi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 271

Hozzászólás Szerző: pferi »

Gyönyörűek az állványok ! (meg a Chario is)
Mi van a hangsugárzók alatt és a komponensek alatt ?

Elnézést, csak most jártam erre  .
 A hangsugárzók lábai alatt réz karmantyúk - kis réz csövek - vannak, amik rá vannak ragasztva az állványra, és abba ülnek a hangdobozok lábai. Ezeket leborulás gátlónak szerkeztettem, mert van egy-két hiperaktív gyerek a rokonságan ( és már kezdtem berekedni  ). A készülékek alatt műanyag - ha jól tudom duromit - hengerek  vannak - parafa alul-felül - , amik nem is igazán a hangzás, inkább a készülékek szellőzése és az üvegpolcok jobb rögzítése miatt kerültek oda.
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: Audio Note One 1.x, RIF DAC, Erősítö: Line Magnetic 211IA; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6194

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Sziasztok valaki nem tudja Sirleslie email-címét?
Privát ment ez ügyben.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Vdh
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Vdh »

Sziasztok valaki nem tudja Sirleslie email-címét?

Lada
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Lada »

Üdv. Küldtem pü-t.
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)

d.janos
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 202

Hozzászólás Szerző: d.janos »

Megérkeztek az állványok, bolondbiztos csomagolásban és profi minőségben!
SAM_4872.JPG

Gyönyörűek az állványok ! (meg a Chario is)
Mi van a hangsugárzók alatt és a komponensek alatt ?
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"

pietro22

Hozzászólás Szerző: pietro22 »

Megérkezett nekem is az állvány. Pontosan, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. A szerelés folyamatban van, nem bonyolult, de azért nem is sietem el. Egy kérdés azokhoz, akik már használnak ilyen állványt. A "ragacsot" mindenki felrakta? Ha jól olvastam, akkor azt az állvány, illetve a hangfal közé kell tenni. Csak a képeken nem látszódott sehol, de biztos van jelentősége

Ha a helyükön vannak a falak, rakok fel képeket is.

Még1x köszönöm a korrekt, gyors és mindenképp precíz munkát!

pferi
V.I.P.
V.I.P.

Megérkeztek az állványok, bolondbiztos csomagolásban és profi minőségben!

Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: Audio Note One 1.x, RIF DAC, Erősítö: Line Magnetic 211IA; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.

pferi
V.I.P.
V.I.P.

Köszönöm !
tegnap írtam neki PÜ-t ,de még nem válaszolt.

Ne izgulj, fog!

morcsa

Hozzászólás Szerző: morcsa »

Ha megkeresed a nevét ebben a topicban, akkor tudsz neki írni pü-t. Elég elfoglalt mostanság ahogy hallom, de érdemes kivárni.

Köszönöm !
tegnap írtam neki PÜ-t ,de még nem válaszolt.

csoma
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 119

Hozzászólás Szerző: csoma »

Tisztelt forumozók , még új vagyok itt, de hangfal állvanyt keresnék és láttam sirleslei munkáit a képeken . Esetleg valaki meg tudná adni az elérhetőségét PÜ-ben
Elöre is köszönöm.

Ha megkeresed a nevét ebben a topicban, akkor tudsz neki írni pü-t. Elég elfoglalt mostanság ahogy hallom, de érdemes kivárni.

morcsa

Hozzászólás Szerző: morcsa »

Tisztelt forumozók , még új vagyok itt, de hangfal állvanyt keresnék és láttam sirleslei munkáit a képeken . Esetleg valaki meg tudná adni az elérhetőségét PÜ-ben
Elöre is köszönöm.

pferi
V.I.P.
V.I.P.

Szeretnék árajánlatot kérni egy ilyen típusú állványra:

Az oszlopok négyszögletesek legyenek és lehetnek vastagabbak is.

Méretei:
Magasság: 60 cm.
Felső lap: 20x30 cm.
Alsó lap: 30X35 cm., tüskézett.
Szín: matt fekete

A válasz jöhet priviben, ott nem tudtam képet feltölteni .

enteytin

Hozzászólás Szerző: enteytin »

Hozzam is megerkeztek. Gyonyoru munka. Csomagolas is profi volt. Megegyszer koszonom! 

headfi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: headfi »

Én is leadtam a rendelésemet a mesternek.
Ha megérkezett, majd teszek fel róla képet!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Hozzászólás Szerző: -KP- »

tőlem is ment egy privát üzenet

leone
Nincs visszaút
Nincs visszaút