Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tömör tölgy moduláris hifi állvány
Re: Tömör tölgy moduláris hifi állvány
Eladva, zárom. Köszönöm a fórumnak a lehetőséget!
Re: Tömör tölgy moduláris hifi állvány
Reális ajánlatokat természetesen meghallgatok!
Tömör tölgy moduláris hifi állvány
Részleges hobbifelszámolás miatt eladóvá vált asztalossal, tömör táblásított tölgyből és tömör tölgy négyszöglécből készített állványom.
Az alapötletet a Hi-Fi Racks Podium állványa adta, de a fém füskék helyett feketére pácolt kőrisből készült piramisokat használtam, 2mm-es balsafa alátéttel.
A lábak 40x40 mm-esek, a polcok 42 mm vastagok, 590x495 mm méretűek. A lábak között a szélesség: 480 mm, ugyanez mélységében nézve: 385 mm.
Súlya polconként kb. 9-10 kg között változik (lábhossztól függően).
A lábak nem állíthatóak. Az egyik felső zárópolc illesztőtalpai beljebb vannak, mert van egy lemezjátszónak készített polc (szintén fa piramisokkal), és az ahhoz illeszkedik. Én itt keményfa kockákat használtam parafa alátéttel, hogy laposabb kütyüknek legyen még hely, igény szerint ezeket a kockákat is tudom hozzá adni ajándékba.
A teljes polcrendszert egyben szeretném eladni, nem szívesen bontanám meg!
A polcok magasságai:
Alsó polcok (3 db) hasmagassága: 85 mm (ekkora helyed van kábeleket kígyóztatni alatta)
Az ezen lévő, leghosszabb lábú polcok (3 db): 240 mm
Egyéb polcok: 2 db 120 mm (ebből az egyik a "lemezjátszós" zárópolc, a másik sima, fogadótalp nélküli zárópolc), 1 db 175 mm (fogadótalpas), 1 db 100 mm-es zárópolc.
Összesen tehát 10 polc, plusz a lemezjátszós polc, ami 25 mm vastag táblásított tölgyből készült színazonos, 520x410 mm méretű.
A tömör fa elemek (a piramisokat leszámítva) narancsolajjal higított tung- és lenolaj keverékével lettek olajozva elkészítéskor. Nem ragad, teljesen beszívta az évek során a fa. Az állvány 2019-ben készült.
Súlya és egyéb okok miatt biztosan nem küldöm sehová, megértéseteket kérem.
Ára: 140.000 Ft
Érdeklődni privát üzenetben, vagy a +36 (30) 601-3506 telefonszámon.
Helyileg Tatabányán található.
A képek saját képek:

Az alapötletet a Hi-Fi Racks Podium állványa adta, de a fém füskék helyett feketére pácolt kőrisből készült piramisokat használtam, 2mm-es balsafa alátéttel.
A lábak 40x40 mm-esek, a polcok 42 mm vastagok, 590x495 mm méretűek. A lábak között a szélesség: 480 mm, ugyanez mélységében nézve: 385 mm.
Súlya polconként kb. 9-10 kg között változik (lábhossztól függően).
A lábak nem állíthatóak. Az egyik felső zárópolc illesztőtalpai beljebb vannak, mert van egy lemezjátszónak készített polc (szintén fa piramisokkal), és az ahhoz illeszkedik. Én itt keményfa kockákat használtam parafa alátéttel, hogy laposabb kütyüknek legyen még hely, igény szerint ezeket a kockákat is tudom hozzá adni ajándékba.
A teljes polcrendszert egyben szeretném eladni, nem szívesen bontanám meg!
A polcok magasságai:
Alsó polcok (3 db) hasmagassága: 85 mm (ekkora helyed van kábeleket kígyóztatni alatta)
Az ezen lévő, leghosszabb lábú polcok (3 db): 240 mm
Egyéb polcok: 2 db 120 mm (ebből az egyik a "lemezjátszós" zárópolc, a másik sima, fogadótalp nélküli zárópolc), 1 db 175 mm (fogadótalpas), 1 db 100 mm-es zárópolc.
Összesen tehát 10 polc, plusz a lemezjátszós polc, ami 25 mm vastag táblásított tölgyből készült színazonos, 520x410 mm méretű.
A tömör fa elemek (a piramisokat leszámítva) narancsolajjal higított tung- és lenolaj keverékével lettek olajozva elkészítéskor. Nem ragad, teljesen beszívta az évek során a fa. Az állvány 2019-ben készült.
Súlya és egyéb okok miatt biztosan nem küldöm sehová, megértéseteket kérem.
Ára: 140.000 Ft
Érdeklődni privát üzenetben, vagy a +36 (30) 601-3506 telefonszámon.
Helyileg Tatabányán található.
A képek saját képek: