Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Quik Lok BS402 hangsugárzó állvány
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3777
-
bosza33
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Quik Lok BS402 hangsugárzó állvány
Szia!
Érdekel az állvány, el is mennék érte holnap ha megfelel neked.
06301440550
Itt a számom, csörgess meg nyugodtan és megbeszéljük.
Köszi előre is!
Üdv
Kaszap Imre
Érdekel az állvány, el is mennék érte holnap ha megfelel neked.
06301440550
Itt a számom, csörgess meg nyugodtan és megbeszéljük.
Köszi előre is!
Üdv
Kaszap Imre
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3777
Quik Lok BS402 hangsugárzó állvány
Sziasztok!
Eladó ez a hangsugárzó állvány Kimber/Alon fórumtársunk vette pár hónapja, de sajnos eladni kényszerült, és segítek neki, mert ő már nem aktív itt (sem).
Erről van szó (darab ár van a linken).
https://www.fly-music.hu/studio-monitor ... 87zmGDW7_j
Állapota hibátlan, doboza nincs.
Hétköznap a XVIII. kerületben délután és hétvégén, hétköznap napközben pedig a Bosnyák tér közelében tudom átadni, vagy esetleg a kettő között út közben.
Egyébként rugalmas vagyok Budapest környékén.
Illetve most egy darabig fogok viszonylag rendszeresen Budapest - Győr - Sopron tengelyen is járni, tehát ezen útvonalon tudom szállítani még.
Foxpost/futár is megoldható, ha előre utalsz, és állod a feladás költségét is, no meg a felelősséget is vállalod.
Ára 20.000.-Ft
Eladó ez a hangsugárzó állvány Kimber/Alon fórumtársunk vette pár hónapja, de sajnos eladni kényszerült, és segítek neki, mert ő már nem aktív itt (sem).
Erről van szó (darab ár van a linken).
https://www.fly-music.hu/studio-monitor ... 87zmGDW7_j
Állapota hibátlan, doboza nincs.
Hétköznap a XVIII. kerületben délután és hétvégén, hétköznap napközben pedig a Bosnyák tér közelében tudom átadni, vagy esetleg a kettő között út közben.
Egyébként rugalmas vagyok Budapest környékén.
Illetve most egy darabig fogok viszonylag rendszeresen Budapest - Győr - Sopron tengelyen is járni, tehát ezen útvonalon tudom szállítani még.
Foxpost/futár is megoldható, ha előre utalsz, és állod a feladás költségét is, no meg a felelősséget is vállalod.
Ára 20.000.-Ft
Csak a Marantz! :-D