Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
NorStone Esse készülékállvány
Re: NorStone Esse készülékállvány
Köszönöm, elkelt.
Az ígért képek:
Nyilván 45 eFt. :-)
Még mindig eladóak.
A hétvégén teszek fel képeket.
Ha valakinek kell ez az a NorStone Esse, most még elviheti 45 Ft-ért. Azért írom ezt így le, mert nekem nem kell a két állvány ebben a felállásban (2x4 készülékhely). Ha nem kell senkinek az egyik, akkor átalakítom 2x3 rekeszre. Nekem annyi elég.
Jelentkezünk.
A hétvégén teszek fel képeket.
Ha valakinek kell ez az a NorStone Esse, most még elviheti 45 Ft-ért. Azért írom ezt így le, mert nekem nem kell a két állvány ebben a felállásban (2x4 készülékhely). Ha nem kell senkinek az egyik, akkor átalakítom 2x3 rekeszre. Nekem annyi elég.
Jelentkezünk.
Kedves Judit!
Elküldtem, ám el sem olvasod az üzeneteidet?
Elküldtem, ám el sem olvasod az üzeneteidet?
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 4
Szia, engem érdekelne
Egy telefonszámot kaphatok.
Egy telefonszámot kaphatok.
NorStone Esse készülékállvány
Eladó a címben szereplő NorStone Esse készülékállvány.
Az állvány színe fekete. Az üveglapok szintén, illetve edzettek, lakkozottak. Állapotát tekintve néhány karc található rajta, azok is inkább közelről nézve. Bőven vállalható, amit mutat én is megvettem ezzel a „sérüléssel” anno. Kettőt vettem, miután eladni fogok a készülékeimből, így az egyiket eladom. Teszek fel képeket, ahogy ki tudom szabadítani.
Az állványok Debrecenben vannak, a csomagolása sajnos már nincs meg, nem kaptam meg az előző tulajtól. Ezért a személyes átvételt preferálnám.
Ára: 45.000 Ft, hozzáteszem ez kevesebb mint a bolti ár fele.
Érdeklődni itt a fórumon, privát üzenetben.
Köszönöm.
Az állvány színe fekete. Az üveglapok szintén, illetve edzettek, lakkozottak. Állapotát tekintve néhány karc található rajta, azok is inkább közelről nézve. Bőven vállalható, amit mutat én is megvettem ezzel a „sérüléssel” anno. Kettőt vettem, miután eladni fogok a készülékeimből, így az egyiket eladom. Teszek fel képeket, ahogy ki tudom szabadítani.
Az állványok Debrecenben vannak, a csomagolása sajnos már nincs meg, nem kaptam meg az előző tulajtól. Ezért a személyes átvételt preferálnám.
Ára: 45.000 Ft, hozzáteszem ez kevesebb mint a bolti ár fele.
Érdeklődni itt a fórumon, privát üzenetben.
Köszönöm.