Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Valhalla SoundBase 4 polcos állvány eladó
- smogmachine
- Fórumlakó
- Értékelés: 77
Re: Valhalla SoundBase 4 polcos állvány eladó
Köszönöm a korrekt vevőnek és a fórumnak, el is kelt!
- smogmachine
- Fórumlakó
- Értékelés: 77
Valhalla SoundBase 4 polcos állvány eladó
Sziasztok!
Eladó a képeken látható állványom, egyszerűsítés és helyhiány miatt.
Én vagyok a második tulajdonos, 2005-ös gyártás.
Az előző hirdető leírása:
“Az állvány súlya kb. 40-45 kg, a vastag oszlopok homokkal töltöttek. Az egész állvány a lábakon, illetve minden polc külön szintezhető. Az üveglapok 10 mm vastagak, polírozott élekkel, trapéz alakúak elől 55 cm, hátul 45 cm, mélység 40 cm.
Az oszlopok közötti legnagyobb szabad szélesség 56 cm. Az első polc magassága a földtől 10 cm, az üveglapok közötti távolság / polctávolság 25 cm. A felső üveglap a földtől 100 cm.”
De becsatolom az előző hirdetést:
viewtopic.php?t=188156
A képeken is a méretek, állapota nem változott.
Sok viszonyításom nincs, csak amikor meglátta valaki, hogy azt a roh@dt mekkora és milyen jól néz ki.
Azt el tudom mondani, hogy a váltakozó áramú motoros lemezjátszó “hangját” ezen egyáltalán nem is hallottam és a hangra is jó hatással volt.
Az erősítő szemléltetésképp van fotózva, de volt rajta majd 30kg-os Parasound végfok is.
Székesfehérváron lehet átvenni, természetesen posta nincs.
Ára 55ezer Ft
06304440636
Köszönöm!
Eladó a képeken látható állványom, egyszerűsítés és helyhiány miatt.
Én vagyok a második tulajdonos, 2005-ös gyártás.
Az előző hirdető leírása:
“Az állvány súlya kb. 40-45 kg, a vastag oszlopok homokkal töltöttek. Az egész állvány a lábakon, illetve minden polc külön szintezhető. Az üveglapok 10 mm vastagak, polírozott élekkel, trapéz alakúak elől 55 cm, hátul 45 cm, mélység 40 cm.
Az oszlopok közötti legnagyobb szabad szélesség 56 cm. Az első polc magassága a földtől 10 cm, az üveglapok közötti távolság / polctávolság 25 cm. A felső üveglap a földtől 100 cm.”
De becsatolom az előző hirdetést:
viewtopic.php?t=188156
A képeken is a méretek, állapota nem változott.
Sok viszonyításom nincs, csak amikor meglátta valaki, hogy azt a roh@dt mekkora és milyen jól néz ki.
Azt el tudom mondani, hogy a váltakozó áramú motoros lemezjátszó “hangját” ezen egyáltalán nem is hallottam és a hangra is jó hatással volt.
Az erősítő szemléltetésképp van fotózva, de volt rajta majd 30kg-os Parasound végfok is.
Székesfehérváron lehet átvenni, természetesen posta nincs.
Ára 55ezer Ft
06304440636
Köszönöm!