Köszönöm a figyelmet!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hi-Fi Racks - fejhallgató állvány, tömör tölgy
-
supertrump
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 5
Re: Hi-Fi Racks - fejhallgató állvány, tömör tölgy
Az állványra van egy jelentkező. Amint megérkezett hozzá és mindent rendben talált, zárom a hirdetést.
Köszönöm a figyelmet!
Köszönöm a figyelmet!
-
supertrump
- Lefelé a lejtőn

Re: Hi-Fi Racks - fejhallgató állvány, tömör tölgy
Legyen 8.000 Ft.
-
supertrump
- Lefelé a lejtőn

Hi-Fi Racks - fejhallgató állvány, tömör tölgy
Fejhallgató rendszerem felszámolását követően megválok a képen látható, hibátlan állapotban lévő, tömör tölgy kiviteű Hi-Fi Racks fejhallgató állványomtól.
A listaára 30 ezer Ft. A mai napig akciós, én is 20 ezer Ft-ért vásároltam és ennek a feléért tudom odaadni.
Személyes átvétel esetén helyszíni átutalással tudsz fizetni. Szállítás esetén pedig az alábbi opciók szerint.
Foxpost automatába 2299 Ft. GLS házhozszállítással 2640 Ft. Magyar Postával nem küldök csomagot.
Nem tervezem máshol hirdetni. Sajnos a fórumot nem olvasom minden nap. Igyekszem azért gyakrabban felnézni. A leggyorsabb talán, ha privát üzenetben elküldenéd a telefonszámod, felhívlak és megbeszéljük hogyan lenne jó neked.
A listaára 30 ezer Ft. A mai napig akciós, én is 20 ezer Ft-ért vásároltam és ennek a feléért tudom odaadni.
Személyes átvétel esetén helyszíni átutalással tudsz fizetni. Szállítás esetén pedig az alábbi opciók szerint.
Foxpost automatába 2299 Ft. GLS házhozszállítással 2640 Ft. Magyar Postával nem küldök csomagot.
Nem tervezem máshol hirdetni. Sajnos a fórumot nem olvasom minden nap. Igyekszem azért gyakrabban felnézni. A leggyorsabb talán, ha privát üzenetben elküldenéd a telefonszámod, felhívlak és megbeszéljük hogyan lenne jó neked.