Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gránitlap, gránit kúpok („tüskék”)
Re: Gránitlap, gránit kúpok („tüskék”)
A gránitlap elkelt, a tüskék még eladók.
Gránitlap, gránit kúpok („tüskék”)
Gránitlap 33,1x21x3cm/6kg! Kőfaragóval csináltattam, korábban CD-játszó, illetve monoblokkok alatt volt. (A kép az utóbbiról készült, illusztráció, a monoblokkok és a spike-ok elkeltek.) Ár: 7e Ft (Jelképes összeg, a kőfaragó ennél drágábban készíti, csiszolja, polírozza.)
Gránit kúpokat „tüskeként” használtam Soundcare Spike-hoz hasonlóan. A kerek részük homorú, csak a szélein érintkezik, magasság kb 2,5 cm, átmérő kb 2,2cm. Ár: 7e Ft /szett (3db)
Felszámoltam a hobbit, eladom őket. Győr környékén található. Csomagként is elküldöm.
Kérem, az érdeklődők PÜ-ben keressenek.
Gránit kúpokat „tüskeként” használtam Soundcare Spike-hoz hasonlóan. A kerek részük homorú, csak a szélein érintkezik, magasság kb 2,5 cm, átmérő kb 2,2cm. Ár: 7e Ft /szett (3db)
Felszámoltam a hobbit, eladom őket. Győr környékén található. Csomagként is elküldöm.
Kérem, az érdeklődők PÜ-ben keressenek.