Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Empire RV24 BGS hangsugárzó állvány pár eladó

Készülék, hangsugárzó, Tv és multimédia állványok, falikonzolok, minden alá és fölététét, tüskék, kúpok, golyós alátétek, lemezleszorítók, Cd /Dvd / Vinyl tároló állványok, fejhallgató állványok, akusztikai panelek
Batka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 201

Re: Empire RV24 BGS hangsugárzó állvány pár eladó

Hozzászólás Szerző: Batka »

Sajnos nem tudom, hogy tölthető-e homokkal, még sosem csavaroztam le a tartó lapokat, de 1-2 napon belül megnézhetem, amennyiben ez számít! ;peace;

Batka
V.I.P.
V.I.P.

Sajnos nem tudom, hogy tölthető-e homokkal, még sosem csavaroztam le a tartó lapokat, de 1-2 napon belül megnézhetem, amennyiben ez számít! ;peace;
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Batka 2025.05.26., hétf. 18:38-kor.

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 490

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Szia!

Ha jól látom 7,8kg a nettó súlya.
Tölthető homokkal az állvány?
Usher - Valhalla - Emotiva

Batka
V.I.P.
V.I.P.

Empire RV24 BGS hangsugárzó állvány pár eladó

Empire RV24 BGS hangsugárzó állvány pár eladó! Fekete edzett üveg és szürkére festett alacsony széntartalmú acél színben. 24"-os magasság (61cm), gyári tüskékkel. Szép állvány, szép állapotban.
25.000 Ft-ért vihető! ;) Személyes átvétel Pakson, postázni nem tudom.

Kép

Néhány google fordított információ (https://www.network-jpn.com/hificlub21/goods-news3.htm):
Egyedi skandináv dizájnja, a hangminőség többszörös fejlesztése és az alacsony ára adják a vonzerejét.
(1) A kiegyensúlyozott és egyszerű kialakítás stabil hangvisszaadást biztosít.
(2) Az esztétikai megjelenés mellett a tartópillérek speciális MDF oldalpanelek közé vannak szorítva, amelyeket rezgéscsökkentő kezelésnek vetettek alá, így jelentős rezgéscsillapítást biztosítva.
(3) A kerethez és egyéb alkatrészekhez felhasznált vasanyagok alacsony széntartalmú acél, amely erős, mégis könnyen megmunkálható, alacsony rezgésű és zajszintű.
(4) A fémkeret (alaplap, tartóoszlopok és felső lemez) ezüst porfestékkel van festve a rezgés és a rezonancia fokozott szabályozása érdekében.
(5) Reméljük, hogy élvezni fogja az egyedi európai formatervezéseket, amelyek Japánban nem kaphatók. Kérjük, fontolja meg a Design Edition állványsorozattal kombinálva történő használatát.
Továbbá alacsonyan tartottuk az árat, hogy magas vásárlásonkénti költséget érjünk el, így a lehető legtöbb ember használhatja.
Házimozim: TV: Panasonic P65VT60 - AVR: Primare SPA23 - Front Speakers: Vienna acoustics BEETHOVEN Concert Grand - Center Speaker: Vienna acoustics MAESTRO Grand - Rear Speakers: Vienna acoustics WALTZ Grand - Speaker Cable Front: Acoustic Zen Absolute Silver - Speaker Cable Center & Rear: OehlBach Silver Stream 4mm2, MS Audio 5N pure silver bananas - Blu-ray Player: OPPO UDP-205 CFW - Media Player: Dune HD Solo 4K - Cables: AudioQuest Carbon HDMI 1m & 3m, Acoustic Zen Absolute Silver RCA 1m, Luxor Gold IC RCA 0.8m - Mains Filter: Lab12 Gordian - Black Matt - Power Chords: Valhalla AgIIi, CuAgIIi, CuIVi, Cu-X - Headphone: Beyerdynamic DT1770 Pro & Kimber (Russ Andrew's) GQ-24-4m - Headphone Stand: Fodesz 101 - Remote: Logitech Harmony 650 - PC Speakers: Genelec M040 - DAC: Furutech ADL Stratos - USB Card: JCAT USB Card FEMTO - Speaker Cables: Oyaide FTVS-910 XLR 1m - USB Cable: Kimber B BUS Ag 1.5m

Válasz küldése

Vissza: “Állványok, konzolok, rezgéscsillapító eszközök, tárolók”