Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo ST-60 (Concert 8 gyári állvány)
- Denonavr
- Fórumlakó

- Értékelés: 277
Re: Jamo ST-60 (Concert 8 gyári állvány)
Egyelőre jegelve.
Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1
- Denonavr
- Fórumlakó

- Értékelés: 277
Jamo ST-60 (Concert 8 gyári állvány)
Sziasztok!
Eladó a címben szereplő állvány pár.
A Jamo Concert 8 (D870) gyári állványai.
Az egyiken van egy kis makula, de csak közelről észrevehető, illetve az előző tulaj a felső lapokon furatokat készített, gondolom plusz tüskéknek, mivel menetet tartalmaznak.
Kábel elrejtés lehetséges, akvárium homokkal vannak kb. 4/5-ig töltve, ez személyes átvétel esetén benne hagyom, posta/futár esetén átgondolandó :).
Elég masszív konstrukció, öntött vas talp, az oszlop alu és magnézium öntvény, felső rész 20x20 cm méretű.
Gyári (2x3 db) tüske tartozék, ezeket teljesen betekerve 60 cm magas.
Kizárólag azért adom el, mert álló hangsugárzóra váltottam.
Helyileg Hajdúszoboszlón vannak, Hajdú-Biharban ingyen házhoz viszem, de holnap a utazom Pestre, Lurdy ház parkolójában vagy 4-es/M4 útvonalon is át tudom adni. (az autóban lesznek, ha esetleg valaki napközben jelentkezne...)
Áruk 40.000 Ft, ami az esetleges posta/futár költséget tartalmazza.
Eladó a címben szereplő állvány pár.
A Jamo Concert 8 (D870) gyári állványai.
Az egyiken van egy kis makula, de csak közelről észrevehető, illetve az előző tulaj a felső lapokon furatokat készített, gondolom plusz tüskéknek, mivel menetet tartalmaznak.
Kábel elrejtés lehetséges, akvárium homokkal vannak kb. 4/5-ig töltve, ez személyes átvétel esetén benne hagyom, posta/futár esetén átgondolandó :).
Elég masszív konstrukció, öntött vas talp, az oszlop alu és magnézium öntvény, felső rész 20x20 cm méretű.
Gyári (2x3 db) tüske tartozék, ezeket teljesen betekerve 60 cm magas.
Kizárólag azért adom el, mert álló hangsugárzóra váltottam.
Helyileg Hajdúszoboszlón vannak, Hajdú-Biharban ingyen házhoz viszem, de holnap a utazom Pestre, Lurdy ház parkolójában vagy 4-es/M4 útvonalon is át tudom adni. (az autóban lesznek, ha esetleg valaki napközben jelentkezne...)
Áruk 40.000 Ft, ami az esetleges posta/futár költséget tartalmazza.
Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1