Még mindig vihető!
Saját képeket a hétvégén tudok feltenni.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Norstone Bergen 2 állvány
Re: Norstone Bergen 2 állvány
El szeretném adni, mert útban van.
Új ára 65.000 ft,ami továbbra is alkuképes.
Új ára 65.000 ft,ami továbbra is alkuképes.
Norstone Bergen 2 állvány
Sziasztok!
Eladó a címben említett állványom.
Megvigyázott, mondhatni újszerű állapotban.
Doboza már nincs meg. Az állványt én vásároltam üzletből, első tulajdonosa vagyok. Üveg mivolta miatt postázni nem szeretném, nem hiszem, hogy tudnám úgy csomagolni, hogy ne törjön el. Személyes átvétellel tudom átadni.
Polgárdi településre kell érte jönni, de a környező településekre ésszerű kereteken belül szívesen elszállítom, pl Székesfehérvárra, ha komoly a vételi szándék. Jelenlegi bolti ára 109.900 ft.
Én 70.000 ft szeretnék érte kérni. Normális keretek közt alkudható.
Tel.: 06harminc-540-nyolcvanhat-24
Vagy privát üzenet.
Saját képeket később tudok feltölteni.
Eladó a címben említett állványom.
Megvigyázott, mondhatni újszerű állapotban.
Doboza már nincs meg. Az állványt én vásároltam üzletből, első tulajdonosa vagyok. Üveg mivolta miatt postázni nem szeretném, nem hiszem, hogy tudnám úgy csomagolni, hogy ne törjön el. Személyes átvétellel tudom átadni.
Polgárdi településre kell érte jönni, de a környező településekre ésszerű kereteken belül szívesen elszállítom, pl Székesfehérvárra, ha komoly a vételi szándék. Jelenlegi bolti ára 109.900 ft.
Én 70.000 ft szeretnék érte kérni. Normális keretek közt alkudható.
Tel.: 06harminc-540-nyolcvanhat-24
Vagy privát üzenet.
Saját képeket később tudok feltölteni.
- Csatolmányok
-
- Norstone-Bergen-2-hifi-állvány.jpg (15.82 KiB) Megtekintve 597 alkalommal