A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Készülék, hangsugárzó, Tv és multimédia állványok, falikonzolok, minden alá és fölététét, tüskék, kúpok, golyós alátétek, lemezleszorítók, Cd /Dvd / Vinyl tároló állványok, fejhallgató állványok, akusztikai panelek
Kis dobozkám megérkezett a Vibra-R tüskékkel, sértetlenül
Sony HW65ES-Samsung QE55Q95T-HDI Dune Max Vision 4K-Philips BDP8000-Denon AVC X8500H-Infinity Renaissance 90-Infinity Kappa Video Center B-Infinity Reference 20-Paradigm PDR-12 V3-Audioquest Mocha-Nordost White Lightning-Nordost Flatline Gold-Portento Audio Reference, Musica-Logitech Harmony One
A 4db Soundcare Superspikes M6 gyári dobozában még vihető.
Nálam Rel sub alatt volt.
Most féláron: 13.000 Ft Bp. IX. ker. vagy Foxpost is mehet.
Privátban elérhető vagyok.
Köszönöm!
PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Power-R - Kontaset
Eladóvá váltak az alábbi rezgéscsillapítók: Vibra-R bronz kúpok (3db)
30.000 Ft
IMG_3845.jpg Vibra-R bronz készülékalátétek (8db)
20.000 Ft
IMG_3847.jpg Soundcare Superspikes M6 (4db)
16.000 Ft
IMG_3850.jpg
IMG_3852.jpg
Együtt a három szett: 60.000 Ft
Átvehető személyesen Bp. IX. ker., illetve Foxpost csomagban tudom elküldeni.
Privátban elérhető vagyok.
Kösz, hogy elolvastad!
Nagyon jó cucc főleg ennyiért…. Érdemes kipróbálni…főleg ha nem alap rendszered van….