Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

tömör tölgy készülékállvány - Rovere

Készülék, hangsugárzó, Tv és multimédia állványok, falikonzolok, minden alá és fölététét, tüskék, kúpok, golyós alátétek, lemezleszorítók, Cd /Dvd / Vinyl tároló állványok, fejhallgató állványok, akusztikai panelek
Lezárt
baaach
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 48

Re: tömör tölgy készülékállvány - Rovere

Hozzászólás Szerző: baaach »

Fix 25e Ft hétvégéig, utána megy a nyaralóba, már ennyiért is sajnálnék megválni tőle.
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F

baaach
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

xilop írta:
2023.10.05., csüt. 23:32
Bocsi, nem üzletrontásnak szánom, de ez az állvány nem tömör tölgyfából van.
a megtévesztés elkerülése végett ez tölgyfurnéros forgácslap, ráadásul a "mester" a talpakat bükkfából készítette :D
Nem üzletrontás, ha pontatlan a leírás, hanem jogos észrevétel, még meg is köszönöm.
Ezért is mellékeltem a gyártó honlapját, ahol vásárlás előtt bárki első kézből szerezhet pontos információt az asztalról, bármire is kíváncsi.
Kérném akkor az Adminokat a címből kivenni a "tömör" kifejezést. Köszönöm
Az asztalt ettől még két ember tudja megemelni, olyan nehéz. Stabilitása egyértelműen pozitív hatással van a hangra. Én nagyon szerettem, de sajnos kinőttem.
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F

öcsi67
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 64

Hozzászólás Szerző: öcsi67 »

xilop írta:
2023.10.05., csüt. 23:32
a megtévesztés elkerülése végett ez tölgyfurnéros forgácslap, ráadásul a "mester" a talpakat bükkfából készítette :D
Jogos az észrevétel, ezt már én is kiszúrtam korábban :D látszik az éleknél a tölgyfúrnéros éllezárás. Ennyi pénzért aligha lehet kapni tömör tölgy terméket. Lévén hogy 7 számjegyű a tölgy köbmétere:-)
Front: Sonus Faber Olympica 2
Center: Sonus Faber Olympica
Hátterek: Sonus Faber Sonetto 2
Sub - Elac 2070
Erősítő - Lexicon RV - 9
Médialejátszó - Pioneer UDP LX-800
Hangfalkábelek - Neotech nes 3003 II.
Összekötő kábelek - AudioQuest Dragon 48G eARC és Vodka 48G HDMI
Subkábel - AudioQuest Wolf

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 159

Hozzászólás Szerző: xilop »

baaach
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

30.000 Ft az utolsó ár, és ez már fix. Ha ennyiért sem kéri senki, akkor nemsokára zárom, és megy a nyaralóba.
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F

baaach
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok!
Új ár a bolti ár harmada: 37.000 Ft (a cipelős kedvezmény erre már nincs).
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F

baaach
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kérdezték, 4cm vastagok a polcok, oldalak.
Bitang masszív darab. Aki egyedül leviszi az autójáig, annak 5.000 Ft kedvezményt adok az árból :D
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F

baaach
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

tömör tölgy készülékállvány - Rovere

Sziasztok!

Eladásra kínálok egy tömör tölgy készülékállványt, amely eredetileg Rovere dohányzóasztalként látta meg a napvilágot. Ezen a néven egy gyors internetes kereséssel rengeteg helyen megtalálható most is. 100-130e Ft között kapható.
Igyekszem leírni, amit érdemes tudni róla. Ha valakinek hiányérzete van, akkor a már említett keresővel a kereskedők oldalairól is tájékozódhat, illetve ez a gyártó honlapja:
http://www.jakabkft.hu/
Eladás oka: kinőttem az állványaimat, valami nagyobb, egységesebbet tervezek helyettük.
Ez az állvány elvileg tömör tölgy, igen masszív, két ember kell a cipeléséhez, szinte már a megemeléséhez is.
Az egyik oldalról fiókos, a másik oldalról pakolható "fakkos" az alsó-oldalsó rész.
Két hibáját ismerem az állványnak, az egyik, hogy a "bepattintós" fiók nem pattan be (nem marad 100%-osan csukva, pár centit kilóg) az esetek nagyobb részében (nálam ez az oldal volt a fal felé, így nem zavart). A másik a fiók ajtaján lévő karc/sérülés (fotóztam).

Méretek: mindenhol 60cm mély, én szeretem, ha van hátul 10cm kábeleknek, elől 10cm pedig például távirányítónak, így pont megfelelt ez a méret.
A szekrényrész, ahol most a forráskészülékek láthatóak: 49cm széles x 29cm magas.
Az alsó polc, ahol az előfok látszik: 53cm széles és 10cm magas a benyúló résztől, anélkül 40cm széles.
A felső polc (a végfokkal): 70cm széles.
A kis fakk: 20cm mély, 19cm magas, 49cm széles. Mögötte (a másik oldalról) a fiók: 38cm mély.

Érdeklődtem a gyártónál, azt mondták, hogy ragasztással készült, ami szerintem külön előny a hang szempontjából.
Fotóztam a mostani/gyári lábait, ezek cserélésevel lehet még fokozni az élményt.

Megtekinthető, átvehető XI. kerület Gazdagréten.
Ára: 45e Ft (lapokra bontva ennél drágábban eladható alátétnek, ez már nagyon anyagár).

Érdeklődni privátban, vagy Westel - 444 hetvenhárom - hetvenhét

Köszönöm, hogy végigolvastad!
Csatolmányok
IMG_7331.jpg
IMG_7332.jpg
IMG_7335.jpg
IMG_7334.jpg
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+