Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
tömör tölgy készülékállvány - Rovere
Re: tömör tölgy készülékállvány - Rovere
Fix 25e Ft hétvégéig, utána megy a nyaralóba, már ennyiért is sajnálnék megválni tőle.
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
Nem üzletrontás, ha pontatlan a leírás, hanem jogos észrevétel, még meg is köszönöm.
Ezért is mellékeltem a gyártó honlapját, ahol vásárlás előtt bárki első kézből szerezhet pontos információt az asztalról, bármire is kíváncsi.
Kérném akkor az Adminokat a címből kivenni a "tömör" kifejezést. Köszönöm
Az asztalt ettől még két ember tudja megemelni, olyan nehéz. Stabilitása egyértelműen pozitív hatással van a hangra. Én nagyon szerettem, de sajnos kinőttem.
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
Jogos az észrevétel, ezt már én is kiszúrtam korábban

Front: Sonus Faber Olympica 2
Center: Sonus Faber Olympica
Hátterek: Sonus Faber Sonetto 2
Sub - Elac 2070
Erősítő - Lexicon RV - 9
Médialejátszó - Pioneer UDP LX-800
Hangfalkábelek - Neotech nes 3003 II.
Összekötő kábelek - AudioQuest Dragon 48G eARC és Vodka 48G HDMI
Subkábel - AudioQuest Wolf
Center: Sonus Faber Olympica
Hátterek: Sonus Faber Sonetto 2
Sub - Elac 2070
Erősítő - Lexicon RV - 9
Médialejátszó - Pioneer UDP LX-800
Hangfalkábelek - Neotech nes 3003 II.
Összekötő kábelek - AudioQuest Dragon 48G eARC és Vodka 48G HDMI
Subkábel - AudioQuest Wolf
Bocsi, nem üzletrontásnak szánom, de ez az állvány nem tömör tölgyfából van.
a megtévesztés elkerülése végett ez tölgyfurnéros forgácslap, ráadásul a "mester" a talpakat bükkfából készítette
a megtévesztés elkerülése végett ez tölgyfurnéros forgácslap, ráadásul a "mester" a talpakat bükkfából készítette

30.000 Ft az utolsó ár, és ez már fix. Ha ennyiért sem kéri senki, akkor nemsokára zárom, és megy a nyaralóba.
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
Sziasztok!
Új ár a bolti ár harmada: 37.000 Ft (a cipelős kedvezmény erre már nincs).
Új ár a bolti ár harmada: 37.000 Ft (a cipelős kedvezmény erre már nincs).
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
Kérdezték, 4cm vastagok a polcok, oldalak.
Bitang masszív darab. Aki egyedül leviszi az autójáig, annak 5.000 Ft kedvezményt adok az árból
Bitang masszív darab. Aki egyedül leviszi az autójáig, annak 5.000 Ft kedvezményt adok az árból

SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
tömör tölgy készülékállvány - Rovere
Sziasztok!
Eladásra kínálok egy tömör tölgy készülékállványt, amely eredetileg Rovere dohányzóasztalként látta meg a napvilágot. Ezen a néven egy gyors internetes kereséssel rengeteg helyen megtalálható most is. 100-130e Ft között kapható.
Igyekszem leírni, amit érdemes tudni róla. Ha valakinek hiányérzete van, akkor a már említett keresővel a kereskedők oldalairól is tájékozódhat, illetve ez a gyártó honlapja:
http://www.jakabkft.hu/
Eladás oka: kinőttem az állványaimat, valami nagyobb, egységesebbet tervezek helyettük.
Ez az állvány elvileg tömör tölgy, igen masszív, két ember kell a cipeléséhez, szinte már a megemeléséhez is.
Az egyik oldalról fiókos, a másik oldalról pakolható "fakkos" az alsó-oldalsó rész.
Két hibáját ismerem az állványnak, az egyik, hogy a "bepattintós" fiók nem pattan be (nem marad 100%-osan csukva, pár centit kilóg) az esetek nagyobb részében (nálam ez az oldal volt a fal felé, így nem zavart). A másik a fiók ajtaján lévő karc/sérülés (fotóztam).
Méretek: mindenhol 60cm mély, én szeretem, ha van hátul 10cm kábeleknek, elől 10cm pedig például távirányítónak, így pont megfelelt ez a méret.
A szekrényrész, ahol most a forráskészülékek láthatóak: 49cm széles x 29cm magas.
Az alsó polc, ahol az előfok látszik: 53cm széles és 10cm magas a benyúló résztől, anélkül 40cm széles.
A felső polc (a végfokkal): 70cm széles.
A kis fakk: 20cm mély, 19cm magas, 49cm széles. Mögötte (a másik oldalról) a fiók: 38cm mély.
Érdeklődtem a gyártónál, azt mondták, hogy ragasztással készült, ami szerintem külön előny a hang szempontjából.
Fotóztam a mostani/gyári lábait, ezek cserélésevel lehet még fokozni az élményt.
Megtekinthető, átvehető XI. kerület Gazdagréten.
Ára: 45e Ft (lapokra bontva ennél drágábban eladható alátétnek, ez már nagyon anyagár).
Érdeklődni privátban, vagy Westel - 444 hetvenhárom - hetvenhét
Köszönöm, hogy végigolvastad!
Eladásra kínálok egy tömör tölgy készülékállványt, amely eredetileg Rovere dohányzóasztalként látta meg a napvilágot. Ezen a néven egy gyors internetes kereséssel rengeteg helyen megtalálható most is. 100-130e Ft között kapható.
Igyekszem leírni, amit érdemes tudni róla. Ha valakinek hiányérzete van, akkor a már említett keresővel a kereskedők oldalairól is tájékozódhat, illetve ez a gyártó honlapja:
http://www.jakabkft.hu/
Eladás oka: kinőttem az állványaimat, valami nagyobb, egységesebbet tervezek helyettük.
Ez az állvány elvileg tömör tölgy, igen masszív, két ember kell a cipeléséhez, szinte már a megemeléséhez is.
Az egyik oldalról fiókos, a másik oldalról pakolható "fakkos" az alsó-oldalsó rész.
Két hibáját ismerem az állványnak, az egyik, hogy a "bepattintós" fiók nem pattan be (nem marad 100%-osan csukva, pár centit kilóg) az esetek nagyobb részében (nálam ez az oldal volt a fal felé, így nem zavart). A másik a fiók ajtaján lévő karc/sérülés (fotóztam).
Méretek: mindenhol 60cm mély, én szeretem, ha van hátul 10cm kábeleknek, elől 10cm pedig például távirányítónak, így pont megfelelt ez a méret.
A szekrényrész, ahol most a forráskészülékek láthatóak: 49cm széles x 29cm magas.
Az alsó polc, ahol az előfok látszik: 53cm széles és 10cm magas a benyúló résztől, anélkül 40cm széles.
A felső polc (a végfokkal): 70cm széles.
A kis fakk: 20cm mély, 19cm magas, 49cm széles. Mögötte (a másik oldalról) a fiók: 38cm mély.
Érdeklődtem a gyártónál, azt mondták, hogy ragasztással készült, ami szerintem külön előny a hang szempontjából.
Fotóztam a mostani/gyári lábait, ezek cserélésevel lehet még fokozni az élményt.
Megtekinthető, átvehető XI. kerület Gazdagréten.
Ára: 45e Ft (lapokra bontva ennél drágábban eladható alátétnek, ez már nagyon anyagár).
Érdeklődni privátban, vagy Westel - 444 hetvenhárom - hetvenhét
Köszönöm, hogy végigolvastad!
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+