Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Masszív monitor hangfal állvány
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Re: Masszív monitor hangfal állvány
up
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
- rudulf
- V.I.P.
Re: Masszív monitor hangfal állvány
régi képek
- Csatolmányok
-
- Ezek a Cabasse hangfalak csücsültek rajtuk sokáig.
- Cabasse1.jpg (90.32 KiB) Megtekintve 619 alkalommal
-
- állvány.jpg (444.87 KiB) Megtekintve 619 alkalommal
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
- rudulf
- V.I.P.
Masszív monitor hangfal állvány
Sziasztok!
Elment a monitor hangfalam, ezért felszabadult egy nagyon erős konstrukciójú, feltételezem, hogy valamivel feltöltött monitor állvány. 23,3 kg egy darab, nem nyitnám meg az alján lévő töltőnyílásokat, hogy ellenőrizzem... A festése valami érdes, matt bevonat. Alul, felül tüskék hajthatók a lapokba.
Gyártóját nem ismerem.
A talpa 25x30 cm, a felső rész 15x21,5 cm. Kb. 63,5 cm magas, tüske nélkül.
Azt gondolom, hogy komoly monitorokat is kiszolgál, amennyiben a felső tálcán stabilan elhelyezhető. Én nem tüskékre ültettem a Cabasse monitorjaimat, hanem Blu Tack, kék gyurma ragasztóra. Zéró volt a leborulás veszélye és a rezonancia.
Dunaújvárosban átvehető, de Budapestre is néha felugrom, el tudom vinni a vevő részére. Akár be is csomagolom postázáshoz, de sajnálnám a futárt, amikor átveszi.
Ára 40 eFt
Elment a monitor hangfalam, ezért felszabadult egy nagyon erős konstrukciójú, feltételezem, hogy valamivel feltöltött monitor állvány. 23,3 kg egy darab, nem nyitnám meg az alján lévő töltőnyílásokat, hogy ellenőrizzem... A festése valami érdes, matt bevonat. Alul, felül tüskék hajthatók a lapokba.
Gyártóját nem ismerem.
A talpa 25x30 cm, a felső rész 15x21,5 cm. Kb. 63,5 cm magas, tüske nélkül.
Azt gondolom, hogy komoly monitorokat is kiszolgál, amennyiben a felső tálcán stabilan elhelyezhető. Én nem tüskékre ültettem a Cabasse monitorjaimat, hanem Blu Tack, kék gyurma ragasztóra. Zéró volt a leborulás veszélye és a rezonancia.
Dunaújvárosban átvehető, de Budapestre is néha felugrom, el tudom vinni a vevő részére. Akár be is csomagolom postázáshoz, de sajnálnám a futárt, amikor átveszi.

Ára 40 eFt
- Csatolmányok
-
- IMG_20221123_180657.jpg (526.94 KiB) Megtekintve 622 alkalommal
-
- IMG_20221123_180548.jpg (637.16 KiB) Megtekintve 622 alkalommal
-
- IMG_20221123_180512.jpg (699.43 KiB) Megtekintve 622 alkalommal