Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Soundcare 00401 - (M8) hangfal tüske 2x4darab

Készülék, hangsugárzó, Tv és multimédia állványok, falikonzolok, minden alá és fölététét, tüskék, kúpok, golyós alátétek, lemezleszorítók, Cd /Dvd / Vinyl tároló állványok, fejhallgató állványok, akusztikai panelek
Lezárt
Donyec
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 71

Re: SOUNDCARE 00401 - (M8) HANGFAL TÜSKE 2x4darab

Hozzászólás Szerző: Donyec »

Donyec írta:
2022.04.26., kedd 22:12
Tökéletes újszerű állapotban minden tartozékával dobozában eladó. Még a ragasztókorong is megvan ép állapotban. Volt egy hangfalam amit nemsokára el is adtam alig használtam ezért teljesen újszerű az állapota. Miskolcon található. Posta foxpost megoldható. Csak privátban érdeklődjetek ,mert azt hamarabb és biztosan megnézem !!! Ha valakinek bármiféle kérdése igénye van például kép az is csak privátban írjon. A szabályzat szerint is így ajánlott! Azért mert szinte új az irányára :30000 forint.
Egyenlőre le is zárom, mert jelenleg használatba vettem.

finu
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 58

Re: SOUNDCARE 00401 - (M8) HANGFAL TÜSKE 2x4darab

Hozzászólás Szerző: finu »

:ccard:
Erősítő:ヴィンセントsv-500, Hangfal:チャリオ星座イルカ, Média:S.M.S.L DP5, Hangfal kábelek: Power-R Live, Összekötő: ワイヤーワード Equinox 8 XLR,RCA. Entreq Vibbeater ジャンボマウス.

Donyec
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 71

Soundcare 00401 - (M8) hangfal tüske 2x4darab

Hozzászólás Szerző: Donyec »

Tökéletes újszerű állapotban minden tartozékával dobozában eladó. Még a ragasztókorong is megvan ép állapotban. Volt egy hangfalam amit nemsokára el is adtam alig használtam ezért teljesen újszerű az állapota. Miskolcon található. Posta foxpost megoldható. Csak privátban érdeklődjetek ,mert azt hamarabb és biztosan megnézem !!! Ha valakinek bármiféle kérdése igénye van például kép az is csak privátban írjon. A szabályzat szerint is így ajánlott! Azért mert szinte új az irányára :30000 forint.

Lezárt

Vissza: “Állványok, konzolok, rezgéscsillapító eszközök, tárolók”