Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Söund Arts 4 polcos készülékállvány eladó vagy csere

Készülék, hangsugárzó, Tv és multimédia állványok, falikonzolok, minden alá és fölététét, tüskék, kúpok, golyós alátétek, lemezleszorítók, Cd /Dvd / Vinyl tároló állványok, fejhallgató állványok, akusztikai panelek
Lezárt
istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 148

Hozzászólás Szerző: istvan77 »

Elkelt az állvány,köszönöm a lehetőséget.Zárom.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>

Gabba63
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Gabba63 »

Érdekelne az állvány, csak még nem tudom, hogy jut hozzám.
Ha bejön, akár ma is érte tudok menni...

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó

Most hogy már tudom mennyi az újkori ára,legyen ez egy igazán kedvező vásár,csak Avx tagoknak.Legyen az új ára fix:25.000ft.
Eladni akarom nem tartogatni.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó

Az állvány típusa AP3004.Az első szám a Söund Arts-nál a lábak számát jelzi az utolsó pedig a polcokét.
Egyébként ha jelzed Szilvai Tibinek (az SA tulaja), hogy hiányzik a tüskéd szerintem baráti áron küld neked.
http://www.tbbdesign.hu/sound/kezd01.htm

Köszönöm szépen az infót,kedves tőled,majd az új tulaja aki megveszi továbbítom neki.Megtartani nem akarom mivel át lett rendezve a lakás új bútorokkal,és már nem tudom így beilleszteni a jelenlegi rendszerbe.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6575

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Ja a telefonom lemaradt.06-30-6452134
Az állvány típusa AP3004.Az első szám a Söund Arts-nál a lábak számát jelzi az utolsó pedig a polcokét.
Egyébként ha jelzed Szilvai Tibinek (az SA tulaja), hogy hiányzik a tüskéd szerintem baráti áron küld neked.
http://www.tbbdesign.hu/sound/kezd01.htm
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó

Ja a telefonom lemaradt.06-30-6452134

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó

Sziasztok.
Söund Arts 4 polcos készülékállvány 3 lábú eladó vagy csere is érdekel,házimozi erősítőre,bakelit lemezjátszóra,asztali cd lejátszóra,vagy egyéb hifivel házimozival kapcsolatos dologra.
magassága:71.5 cm
szélessége:56.5cm
polcok mérete:35.5cm x46 cm
polcokra beférő készülék magasság:15.5 cm.
A polcok fekete mdf lapokkal kerültek legyártásra amiken találhatók kopások,de a készülékekkel teljes mértékben takarhatóak,de esztétikailag akkor is hiba.Az állvány tölthető igény szerint.Az állvány fém részei szép állapotúak,de a legalsó polcon az egyik belső polctartó tüske hiányzik.(barkácsba megoldható egy menetesszár meg egy anya
Árát 29.000 ft-ra lőttem be,mivel ez egyedi állványnak néz ki,és neten sem találtam hasonlót aminek tudnám az árát,ha valaki jobban tudja mennyit ér egy ilyen segítsen nekem belőni a pontos árát, természetesen Avx tagoknak ezen tudunk finomítani..Ha lehet a személyes átvételt preferálom.Az állvány Kecskeméten található.

Lezárt

Vissza: “Állványok, konzolok, rezgéscsillapító eszközök, tárolók”