Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Söund Arts 4 polcos készülékállvány eladó vagy csere
Elkelt az állvány,köszönöm a lehetőséget.Zárom.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
Érdekelne az állvány, csak még nem tudom, hogy jut hozzám.
Ha bejön, akár ma is érte tudok menni...
Ha bejön, akár ma is érte tudok menni...
Most hogy már tudom mennyi az újkori ára,legyen ez egy igazán kedvező vásár,csak Avx tagoknak.Legyen az új ára fix:25.000ft.
Eladni akarom nem tartogatni.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
Az állvány típusa AP3004.Az első szám a Söund Arts-nál a lábak számát jelzi az utolsó pedig a polcokét.
Egyébként ha jelzed Szilvai Tibinek (az SA tulaja), hogy hiányzik a tüskéd szerintem baráti áron küld neked.
http://www.tbbdesign.hu/sound/kezd01.htm
Köszönöm szépen az infót,kedves tőled,majd az új tulaja aki megveszi továbbítom neki.Megtartani nem akarom mivel át lett rendezve a lakás új bútorokkal,és már nem tudom így beilleszteni a jelenlegi rendszerbe.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6575
Ja a telefonom lemaradt.06-30-6452134
Az állvány típusa AP3004.Az első szám a Söund Arts-nál a lábak számát jelzi az utolsó pedig a polcokét.
Egyébként ha jelzed Szilvai Tibinek (az SA tulaja), hogy hiányzik a tüskéd szerintem baráti áron küld neked.
http://www.tbbdesign.hu/sound/kezd01.htm
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ja a telefonom lemaradt.06-30-6452134
Sziasztok.
Söund Arts 4 polcos készülékállvány 3 lábú eladó vagy csere is érdekel,házimozi erősítőre,bakelit lemezjátszóra,asztali cd lejátszóra,vagy egyéb hifivel házimozival kapcsolatos dologra.
magassága:71.5 cm
szélessége:56.5cm
polcok mérete:35.5cm x46 cm
polcokra beférő készülék magasság:15.5 cm.
A polcok fekete mdf lapokkal kerültek legyártásra amiken találhatók kopások,de a készülékekkel teljes mértékben takarhatóak,de esztétikailag akkor is hiba.Az állvány tölthető igény szerint.Az állvány fém részei szép állapotúak,de a legalsó polcon az egyik belső polctartó tüske hiányzik.(barkácsba megoldható egy menetesszár meg egy anya
Árát 29.000 ft-ra lőttem be,mivel ez egyedi állványnak néz ki,és neten sem találtam hasonlót aminek tudnám az árát,ha valaki jobban tudja mennyit ér egy ilyen segítsen nekem belőni a pontos árát, természetesen Avx tagoknak ezen tudunk finomítani..Ha lehet a személyes átvételt preferálom.Az állvány Kecskeméten található.