Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harman kardon T30 programozható távirányító
- konkolit
- Fórumlakó

- Értékelés: 15
Harman kardon T30 programozható távirányító
Eladó egy, HK TC30-as típusú tanítható, programozható távirányító. Eladás oka, kaptam egy újat!
Itt vettem a fórumon Viszy fórumtárstól aki 4you fórumtárstól vette, állapota azóta nálam sem változott.
Neten keresztül minden készülék telepíthető rá, beállítható melyik gomb mit vezéreljen, stb. stb. Maximálisan személyre szabható, színes kijelzővel. (ugyan az a felépítés mint a Logitech, csak HK logóval)
Tartozékok:
- táv
- akku
- kábel
- akku töltő
Ezt vegyük figyelembe:
Az egyik képen látható, hogy az egyik USB csatlakozó kicsit buherálva lett. Fogalmam sincs miért vagy hogyan, viszont mivel a táv tetején is van, így azon keresztül lehet programozni, tehát semmi hátrány nem ér minket azzal, hogy az oldalsó nem igazán működik. Ezt a korrektség jegyében írtam le.
Amit én fedeztem fel, hogy az auto fényerő kikapcsolás a távon nem működik, a bekapcsolás felemelés hatására már működik.
De lehet én vagyok béna. Mindent pöpecül be tudtam állítani, ami kellett, az activity is remek.
Ára: 6000Ft+Posta
Előző hirdetés.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1539258