Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eichmann Topper (6-os szett)
1 szett Toppernél csak 2 szett topper a jobb!
Előrelátó szakkolléga mindenkit megelőzve bizony felkészült minden rezonancia-eshetőségre, elkerülve ezzel a fatális rezonanciakatasztrófát és összes bátorságát összeszedve megvásárolta a 2. pakk Toppert is, így azok elkeltek!
Köszönöm a lehetőséget!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Be van járatva a cucc?
A válaszom egy határozott talán.
Szóval egy pillanat erejéig visszatérve, a topik valódi céljához, a TOPPER-ek továbbra is eladóak! 13ezer HUF ellenértékben cserélnek gazdát.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Nem mondtam, bár evidens, hogy a készülékek garantáltan belepiszkálás mentesek!
Szia,
Be van járatva a cucc? Illetve nem írtad, hogy beszámítanál-e valamit...
Köszi
Szia,
igen egy ideje járatódik, de a maximális hatás érdekében érdemes lenne egy RLC rezgőkörrel további behatásoknak kitenni néhány száz óráig.
Illetve amit még nem említettem alkalmanként füstölővel is járattam, mivel ez az anyagszerkezetére jótékony hatással van
Egy világutazó barátom jóvoltából a készülékegyüttes járt Nepálban is, ahol a Tibeti szerzetesek meditáció révén javították tulajdonságait.
Beszámítok, mire gondoltál?
Szia,
Be van járatva a cucc? Illetve nem írtad, hogy beszámítanál-e valamit...
Köszi
- donignatio
- Nincs visszaút
- Értékelés: 99
Most, hogy megismertem a High-end és Ultra high-end kiegészítőket, a Reference szériát átugorva kipróbálom az Extreme Reference hifi tartozékokat is. ("A win-win for everyone ")
Csövi,
szerintem a macska körül van valahol
Vagy már/még a macskában, aki ettől valóban rezonanciaelnyelővé avanzsált.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
A káros rezonancia hatása az alábbiakban is nyomon követhető:
A képen a ház felső (megmaradt) emeletein a tulajdonosok HASZNÁLTAK rezonanciaelnyelést, illetve konkrétan Eichmann Toppert, az alsó emeletek lakói természetesen meg akarták úszni a költséget és áltudományos, bár nagyon jól hangzó ezoterikus koncepciókkal cáfolták meg ELVILEG, a Topper fontosságáról szóló elméletet. Majd saját, áltudományos propagandájuk áldozatául estek.
A következményekről szóljon némán maga az ÉLET. (Részemről legyen elég annyi, hogy nem lennék a "megúszni akarók" bőrében!)
A kézremegés időnként nagyon látványossá és zavaróvá válhat, és súlyos betegségeket is jelezhet. A kézremegés (tremor) az egyik leggyakoribb mozgásszervi tünet, melyet az izmok ismétlődő, ritmusos összehúzódása és elernyedése vált ki. A hátterében állhatnak idegrendszeri problémák.
Kezelje TOPPER-el!
- lostwarrior
- Újonc fórumos
- Értékelés: 31
NEM VICC!
TÉNYLEG KOMOLY KÁROKAT OKOZHAT A REZGÉS.
Egy szomorú történet képekben.
Itt még Topperrel:
Sajnos a tulaj nem vette észre, hogy az asszony takarítás után nem rakta vissza a Toppereket
Jó cucc! Nálam egyszer majdnem bekövetkezett a rezonanciakatasztrófa, de a topper megmentette a rendszert!
Rezonanciakatasztrófa: ha a csillapító hatások olyan kicsik, hogy nem tudják a rezgést fékezni, akkor a rezgés amplitúdója akkora lesz, hogy a rendszer szétesik.
Figyelmes szakkollégáknak hála, nem nekem kellett felhozni a témát, öntömjénezve a készülék példás tulajdonságait a sok közül.
A lenti ábrát egy szovjet oldalon találtam, meglehetősen jól summázza a megfelelően széles spektrumú frekvenciakorreláció optimalizáló hatást, mely igen pregnáns, a TOPPER által használt "eljárás" szonikus eredménye:
- lostwarrior
- Újonc fórumos
Jó cucc! Nálam egyszer majdnem bekövetkezett a rezonanciakatasztrófa, de a topper megmentette a rendszert!
Rezonanciakatasztrófa: ha a csillapító hatások olyan kicsik, hogy nem tudják a rezgést fékezni, akkor a rezgés amplitúdója akkora lesz, hogy a rendszer szétesik.
Túlrezgő készülékekre egy tálalási javaslat:
.
Jól néz ki ez a cintányér. Hová kell helyezni? Fej?
Igen a szakkolléga majdnem jól emlékszik, azonban az az Mk.I.
Az Mk.II-t a fülhöz kell erősíteni (akusztikus radar-elv), így praktikusan 2db kell belőle, erre gyűjtök a Topperek árából.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6227
Nem, potroh.
Bocs az OFF-ért Fülforma.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- lostwarrior
- Újonc fórumos
Télleg, mi lesz helyette? Mert gondolom, csak úgy nem engedheted el ezt a hatást...
Most, hogy megismertem a High-end és Ultra high-end kiegészítőket, a Reference szériát átugorva kipróbálom az Extreme Reference hifi tartozékokat is. ("A win-win for everyone ")
Csövi,
szerintem a macska körül van valahol
Fraktál rezonancia csökkentő szettet valakinek esetleg?
Nagyon jó termék én is használok 2 db-ot csak tudnám hova tettem őket:-)
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Télleg, mi lesz helyette? Mert gondolom, csak úgy nem engedheted el ezt a hatást...
Mi lesz az utód?
Egyelőre nincs tervben, még ízlelgetem ezt a videót előtte:
http://www.youtube.com/watch?v=3reSQn8ANK8
- lostwarrior
- Újonc fórumos
Mi lesz az utód?
Most 89€ az új ára, úgyhogy legyen 13ezer HUF.
6-os szett Eichmann Topper dobozában, makulátlan állapotban eladó.
Dísznek vettem, így sajnos az ezoterikus tulajdonságairól nem tudok nyilatkozni.
Unatkozó hifisták számára LEGO-nak is ideális
Ár: 15ezer HUF
Átvehető Zuglóban.
Az érdeklődők kérem telefonon keressenek: 30 három huszonnégy 23 hetvenkilenc
"To be more scientific, Toppers control resonance by preventing the accumulation of standing waves, attenuating standing waves and disrupting the transference of resonance to component areas that may be adversely affected. You place three Toppers on each components. They may look a little strange but to achieve the same result would require dramatic disruption to your living room. So, they’re small and inexpensive – and could turn around the sound of your HiFi. If you enjoy your stereo it’s worth adding Toppers."
LINK