Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Vibavoice Omega-1000

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
dtibike74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Vibavoice Omega-1000

Hozzászólás Szerző: dtibike74 »

Elkelt.

Köszönöm  a lehetőséget !

"A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik."

dtibike74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Vibavoice Omega-1000

Vasárnapig jegelve.....

"A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik."

dtibike74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Vibavoice Omega-1000

Az ígért képek...

Vendég

Vibavoice Omega-1000

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Én hallottam , ez tényleg használ !

dtibike74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Vibavoice Omega-1000

Sziasztok !

Eladósorba került a fent említett készülék.

A tápgenerátor egyszerűen kalibrálható az adott környezethez, azután tökéletes szinuszjelet biztosít a rákötött készülékek számára, így azok tisztábban és dinamikusabban tudnak megszólalni.

Az 1000-es modell már elég nagy teljesítmény-tartalékkal bír így akár végfokok is ráköthetőek. 

A gépnek második tulajdonosa vagyok, egyébként Ballare fórumtárstól származik.

Kb. 2-3 éve lett átnézetve Alkotójával aki mindent rendben talált rajta, beállított és portalanította a készüléket.

Nálam elég régen teljesít szolgálatot, de most rákaptam a bakelitre, így abban az irányban szeretnék komolyabb előrelépést tenni. 

Állapota műszakilag kifogástalan, de két nagyobb karc valamint pár hajszálkarc van az előlapon ami a gyerekeknek köszönhető.  

Ezt szerintem kis polírozással el lehet tüntetni ha valakit zavarna, de pár méterről nem is nagyon látható.... 

A készülék Budapesten a belvárosban található.

Ára: 165.000 Ft

:  70/5605574 ill. a céges 30/3986812

Képek holnap du. vagy este teszek fel...

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”