Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vibavoice Omega-1000
Vibavoice Omega-1000
Elkelt.
Köszönöm a lehetőséget !
"A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik."
Vibavoice Omega-1000
Vasárnapig jegelve.....
"A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik."
Vibavoice Omega-1000
Az ígért képek...
Vibavoice Omega-1000
Sziasztok !
Eladósorba került a fent említett készülék.
A tápgenerátor egyszerűen kalibrálható az adott környezethez, azután tökéletes szinuszjelet biztosít a rákötött készülékek számára, így azok tisztábban és dinamikusabban tudnak megszólalni.
Az 1000-es modell már elég nagy teljesítmény-tartalékkal bír így akár végfokok is ráköthetőek.
A gépnek második tulajdonosa vagyok, egyébként Ballare fórumtárstól származik.
Kb. 2-3 éve lett átnézetve Alkotójával aki mindent rendben talált rajta, beállított és portalanította a készüléket.
Nálam elég régen teljesít szolgálatot, de most rákaptam a bakelitre, így abban az irányban szeretnék komolyabb előrelépést tenni.
Állapota műszakilag kifogástalan, de két nagyobb karc valamint pár hajszálkarc van az előlapon ami a gyerekeknek köszönhető.
Ezt szerintem kis polírozással el lehet tüntetni ha valakit zavarna, de pár méterről nem is nagyon látható....
A készülék Budapesten a belvárosban található.
Ára: 165.000 Ft
: 70/5605574 ill. a céges 30/3986812
Képek holnap du. vagy este teszek fel...