Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Citel Parasurge hálózati szűrő
És meddig tart a jég ? Lassan már nyár van és nem tudunk semmit , hogy el kelt vagy sem . Esetleg mást is érdekelne ! ! !
Tegnap jött meg az ára, úgyhogy zárom is.
-
Vendég
És meddig tart a jég ? Lassan már nyár van és nem tudunk semmit , hogy el kelt vagy sem . Esetleg mást is érdekelne ! ! !
Jegelve egy kedves fórumtársnak.
10000 és vihető.
Azt hiszem parttalan ez az eszmecsere de szerintem igen is hasznos volt !
Én is egy igen, igen neves "tuning" cég szakvéleményére hivatkoztam .
Summa summárum : 1 Parasurge vagy hasonló hálózati szűrő - 1 készülék .
Aztán el lehet dönteni , hogy ki melyikhez használja . Kinek mi a fontosabb a kép vagy a hang javulása .
Mert azért még egy komolyabb LED TV-n is lök rendesen a használata .
Egy biztos , ennyi pénzért ilyen készülék ritkán fordul meg itt .
Köszönöm mindenkinek az építő jellegü tanácsokat ! ! !
Én ugyan ezt írtam, egyet értünk...
Üdv, Zsombor.
-
Vendég
Azt hiszem parttalan ez az eszmecsere de szerintem igen is hasznos volt !
Én is egy igen, igen neves "tuning" cég szakvéleményére hivatkoztam .
Summa summárum : 1 Parasurge vagy hasonló hálózati szűrő - 1 készülék .
Aztán el lehet dönteni , hogy ki melyikhez használja . Kinek mi a fontosabb a kép vagy a hang javulása .
Mert azért még egy komolyabb LED TV-n is lök rendesen a használata .
Egy biztos , ennyi pénzért ilyen készülék ritkán fordul meg itt .
Köszönöm mindenkinek az építő jellegü tanácsokat ! ! !
Némileg egyet értek az előttem szólókkal: a tápkábeleknek pont a hosszúságukkal egyenes arányban nő az általuk megszólaltatott, megjelenített hang minősége, képe. Persze csak bizonyos mértékig: míg hangfalkábelnél a minél rövidebb hossz a kívánatos, addig a tápkábeleknél a hosszabb méret a jobb. Félre értések elkerülése végett nem magamtól vagyok ilyen informált, hanem a Kácsa Audionál okosítottak ki. Ott az egyik szerelő úr mondta, hogy a tápkábeleknél az ideális hossz az 1,8-2,0 m körüli, Ettől 40-50 cm-rel lehet lefelé és felfelé úgy eltérni, hogy nagy valószínűséggel nem hallható még a változás, de ennél nagyobb eltérés esetén, főleg a kisebb irányban már nagyon is hallható. Felfelé már nem ennyire élesen behatárolható a változás. Állítólag, ha jól emlékszem külföldi szakcikkere hivatkozott, ahol ezzel foglalkoztak, mérésekkel és hallás után is. A Kácsa-ban is ezen körüli méreteket preferálják.
Visszatérve a tápszűrőre, én azt olvastam az IsoTek-kel kapcsolatosan, hogy azt egyáltalán nem ajánlják, hogy egy egy dugaszoló aljzatos tápszűrőbe, vagy tápszűrős elosztóba egy "T" elosztóval több készüléket kössünk be, mert hiába az elosztó, a készülékek egymást is zavarhatják. Pont ennél a márkánál alkalmaznak egy technológiát (most nem jut eszembe a pontos neve), melyet inkább a komolyabb készülékeikbe építenek be, amely biztosan védi az adott készüléket a másik által okozott káros befolyástól még akkor is, ha azok egy készüléken belül, de külön-külön dugaszoló aljzatba vannak bedugva a tápszűrőben.
Üdv, Zsombor.
- Ironfist77
- Újonc fórumos

- Értékelés: 31
Dugd a hármas hosszabbítót a konnektorba, a hosszabbítóba a szűrőt, amibe jöhet a "T" elosztó. Így a leírtak szerint nem vész el a jótékony hatás.
Persze nekem gyanús, hogy fordított esetben sem lenne semmi gond.
Na szóval !
Minden kérdésem okafogyottá vált .
Sikerűlt beszélnem tudós emberekkel , magfizikus , elektro mérnök , hangzáskutató mérnök , jóga oktató stb. )
Tehát , ha ezt a szűrőt használom be dugom a konnektorba és közvetlenűl egy " 3-asT " elosztót dugok bele
és ebbe csatlakoztatom a komponenseket a hatás szinte maradéktalanúl meg marad ! ! !
Ám ha a " T" elosztó helyett már hosszabbítót használok ( legyen az bár milyen jó minőségű de standard ) arányosan veszít a minőségéből a megtett méterek arányában ! ! !
A jótékony hatásának akár 50-60% -át is képes elveszíteni már 3-4 méternél .
Aki " T"-vel meg tudja oldani a csatlakoztatást annak kitűnő választás ár/ érték arányban ! ! !
PANEL lakásba meg pláne kitűnő .
Köszönöm a jótékony hozzászólást mindenkinek !
Sajnos nekem más megoldást kell találnom .
Mitya.
Ez baromság, legalábbis a tapasztalat nem ezt mutatja: Néhai Zeusz szűrőt használok a konnektorba(ehhez hasonlóan) utána jön két hatos Excalibur elosztó tápkábellel, és nem tudom milyen lenne a hangzás külön-külön, de így is nagyon letisztult, szépen szól, legalábbis ahhoz képest, amilyen azelőtt volt.
-
Vendég
Na szóval !
Minden kérdésem okafogyottá vált .
Sikerűlt beszélnem tudós emberekkel , magfizikus , elektro mérnök , hangzáskutató mérnök , jóga oktató stb. )
Tehát , ha ezt a szűrőt használom be dugom a konnektorba és közvetlenűl egy " 3-asT " elosztót dugok bele
és ebbe csatlakoztatom a komponenseket a hatás szinte maradéktalanúl meg marad ! ! !
Ám ha a " T" elosztó helyett már hosszabbítót használok ( legyen az bár milyen jó minőségű de standard ) arányosan veszít a minőségéből a megtett méterek arányában ! ! !
A jótékony hatásának akár 50-60% -át is képes elveszíteni már 3-4 méternél .
Aki " T"-vel meg tudja oldani a csatlakoztatást annak kitűnő választás ár/ érték arányban ! ! !
PANEL lakásba meg pláne kitűnő .
Köszönöm a jótékony hozzászólást mindenkinek !
Sajnos nekem más megoldást kell találnom .
Mitya.
-
Vendég
Lancer !
Köszönöm a választ .
Ezzel azt hiszem "Sirleslie-net" is válaszolok .
Namár most .
Adott egy LED TV + DVD Player + Médialejátszó + HM erősítő (1400W) + 2 x Sub.
Ez mind egy pócon ill . mellette (sub) .
Az egyik konnektor kb. 1 méterre a másik kb. 3 méterre . 2db. 3-as hosszabítóval el is tudnám rendezni .
De a főbb komponenseket ( HM , 2 x sub ).a közelebbi konnektorról akartam üzemeltetni ezzel a szűrővel .
Gondoltam bedugom a szűrőt a konnektorba , abba egy hármas hosszabbító , a hosszabítóba a HM meg a subok oszt jónapot .
Az erősítő és a sub . képesek még így is bezavarni egymást , hogy a hálózat már meg van szűrve ?
Ha külön aljzatról akarom a komponenseket üzemeltetni , hogy ne zajarják egymást , hát annyi konnektor nincs a nappaliba .
Tanácstalan vagyok !
Válaszokat köszönöm ! ! !
Nem akarok nagy okosságokat írni, mivel jómagam nem vagyok szakértő, de pl az IsoTek termékeknél nem ajánlják az elosztós megoldást, mert a készülékek egymást zavarják. De, hát ha nálam okosabb és kézenfekvőbb hozzászólás is lesz...
Ha belegondolsz akkor természetes, hogy nem ajánlják, vegyél minden készülékhez külön, az a nagy üzlet.
A rádiófrekvenciás zavarok 95%-a a hálózaton érkezik, beleértve a mikrótól a hűtőig meg a szomszéd hegesztő trafójáig.
Nekem egy elosztó volt bedugva és abba a készülékek.
Nem beszélve arról, hogy túláram ellen is véd.
Üdv !
Mi van olyankor ha ezt bedugom a konnektorba , ebbe egy 3-as elosztót és az elosztóról üzemeltetem a
LED TV-t a sub-ot és az erősítőt ?
Akkor is megmarad a jótékony hatása ? Vagy csak akkor ha közvetlenűl ebbe csatlakoztatok ?
Köszönöm !
Nem akarok nagy okosságokat írni, mivel jómagam nem vagyok szakértő, de pl az IsoTek termékeknél nem ajánlják az elosztós megoldást, mert a készülékek egymást zavarják. De, hát ha nálam okosabb és kézenfekvőbb hozzászólás is lesz...
Üdv, Zsombor.
-
Vendég
Üdv !
Mi van olyankor ha ezt bedugom a konnektorba , ebbe egy 3-as elosztót és az elosztóról üzemeltetem a
LED TV-t a sub-ot és az erősítőt ?
Akkor is megmarad a jótékony hatása ? Vagy csak akkor ha közvetlenűl ebbe csatlakoztatok ?
Köszönöm !
UPP.
11000 az új ára.
12+posta
14 000 + posta.
Eladó Citel Parasurge hálózati szűrő.
Régen a panel lakásban a komolyabb rendszeremnél nélkülözhetetlen volt, helyre rakta a hangképet.
Megszűri a rádiófrekvenciás zajokat és véd a túlfeszültségtől.
Külső földelési pont is van rajta bár ezt én nem használtam
Az ára: 15000Huf