Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Michell Gyro Dec gyári Papst AC motor MZ/X tápegységgel
Re: Michell Gyro Dec gyári Papst AC motor MZ/X tápegységgel
Mivel privátban a teljes szettre lealkudták az árat 100e Ft-ra és nem vitték el, így mától más számára is ennyi az ára. 
Bocsánat, elírtam a feszültséget, a motor 24 V-os! Köszönöm a fórumtársaknak a figyelmeztetést. 
Megbontva is eladó, a motor és a gyári trafó 70e Ft, valamint az MZ/X táp (42V/50Hz) szintén 70eFt.
Michell Gyro Dec gyári Papst AC motor MZ/X tápegységgel
Eladó, Michell Gyro Dec gyári Papst AC motor, MZ/X tápegységgel, dupla szíjas szíjtárcsával és 2 darab szíjjal. Az eredeti sima Michell tápot is adom hozzá, de az MZ/X táp teljesen hálózatfüggetlen stabil 50 Hz-es tápfeszültséget állít elő, mérve és hallgatva is stabilabb a sebesség az MZ/X táppal. Eladás oka, Gyro Dec – Orbe upgrade mely tartalmazz új motort, így az eredeti felszabadult. Irány ár: 150e Ft.
Pécsen található, Postázom is a vevő felelősségére. (07.14. és 07.15.-én Pécs - Pest - Hatvan vonalon áttudom adni)
Harminc714huszonnégy42.
Pécsen található, Postázom is a vevő felelősségére. (07.14. és 07.15.-én Pécs - Pest - Hatvan vonalon áttudom adni)
Harminc714huszonnégy42.