Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati leválasztó - DC-szűrő

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
Virgil
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 70

Re: Hálózati leválasztó - DC-szűrő

Hozzászólás Szerző: Virgil »

elkelt.
fine music & cinema: toroid power isolation->>> aurelic femto >> Vincent SV-200 & Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal & REL T5

Virgil
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 70

Hálózati leválasztó - DC-szűrő

Hozzászólás Szerző: Virgil »

Eladóvá vált a jól bevált, igényesen megépített kis hálózati függetlenítő cuccom, teljes rendszer-leépítés és költözés miatt már nem lesz tovább szükségem rá.
Szerettem, előtte egy KECES leválasztót próbálhattam ki (300ezer ft-ért), majd azt a tudást egy idős mesterrel, két évvel ezelőtt meg szerettem volna csináltatni. Ez lett belőle. Túlméretezett trafó, beépített DC-blokkolóval.
Teljesítményét nem tudom pontosan megmondani, inkább a nagyobbik KECES-re hajaz. illetve amit tudok még hozzátenni, hogy alaphangon semmi hangja, zúgása nincs, 3 forráskészüléket röhögve elbír, nyilván. Amikor a 1550-es Rotel házimozis erősítőmet is rákötöttem, és még két forrást, akkor már volt egy kisebb búgó hangja terhelésnél, de őket is vitte simán.
Súlyos kis darab. Előlapján kis zöld led, a képeken letakarva, hogy éjjel ne zavarjon a fénye, az nyilván lekapható róla. Fázishelyesség jelölve.
Nekem anno 100ezer ftomba került, legyen 60.000.- az ára.
Ennyi pénzért nincs ilyen eredményű más megoldás.

érd privi vagy tel.0630644600öt
Helyileg XII.kerület MOM-parknál kipróbálható, átvehető, esetleg még Budaörsön is.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
fine music & cinema: toroid power isolation->>> aurelic femto >> Vincent SV-200 & Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal & REL T5

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”