Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AC Infinity Aircom T9
- Zozi
- Törzsvendég

- Értékelés: 1022
Re: AC Infinity Aircom T9
jegelve
* JVC DLA NZ800 * gerriets opera white microperf CS 135" * Trinnov Altitude32 *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR + nnD HTPC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Harmony Elite * iPad mini * Sonoff *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR + nnD HTPC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Harmony Elite * iPad mini * Sonoff *
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6540
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Zozi
- Törzsvendég

Szia!
Elnézést a késői válaszért, de nem kaptam értesítést, hogy hozzászólás érkezett...
A számom: 30/686-1320
whatsapp, viber, vagy hívhatsz is.
üdv.: Zoli
Elnézést a késői válaszért, de nem kaptam értesítést, hogy hozzászólás érkezett...
A számom: 30/686-1320
whatsapp, viber, vagy hívhatsz is.
üdv.: Zoli
Szia engem érdekelne az ac infinity egy elérhetőséget kérhetnék
- Zozi
- Törzsvendég

AC Infinity Aircom T9
AC Infinity AIRCOM T9 Erősítő és AV Komponens hűtőventilátor-rendszer
Csendes ventilátor-rendszer készülékek, játékkonzolok és egyéb AV-komponensek hűtésére.
Védi a komponenseket a túlmelegedéstől, teljesítményleadás problémáktól és a megrövidült élettartamtól.
LCD termosztát programozás hat sebességszabályozóval, riasztási jelzésekkel és memóriával.
Három darab kettős golyóscsapágyas ventilátort tartalmaz PWM vezérlésű motorokkal a zaj minimalizálása érdekében.
https://homemovie.hu/termek/ac-infinity ... iro_ogZX8g
A T9-et a Trinnov A16 hűtésére használtam elővigyázatosságból. Mivel a Trinnovot cseréltem, így már nincs rá szükségem.
Sopronkövesden található. Posta megoldható.
Ára: 35.000 Huf
Csendes ventilátor-rendszer készülékek, játékkonzolok és egyéb AV-komponensek hűtésére.
Védi a komponenseket a túlmelegedéstől, teljesítményleadás problémáktól és a megrövidült élettartamtól.
LCD termosztát programozás hat sebességszabályozóval, riasztási jelzésekkel és memóriával.
Három darab kettős golyóscsapágyas ventilátort tartalmaz PWM vezérlésű motorokkal a zaj minimalizálása érdekében.
https://homemovie.hu/termek/ac-infinity ... iro_ogZX8g
A T9-et a Trinnov A16 hűtésére használtam elővigyázatosságból. Mivel a Trinnovot cseréltem, így már nincs rá szükségem.
Sopronkövesden található. Posta megoldható.
Ára: 35.000 Huf