Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ortofon MC 20 mkII
Re: Ortofon MC 20 mkII
Krdves mester66,
Köszönöm a részletes tájékoztatót,szerintem mást is érdekelhet.
Köszönöm a részletes tájékoztatót,szerintem mást is érdekelhet.
Utoljára mester66 ugrasztotta előre 2025.12.03., szer. 19:31-kor.
Kedves bogyó,
örülök az érdeklődésednek. Neked is csak az tudom mondani, hogy rendkívül keveset használtam az Ortofon MC20 Mk II lemezjátszó tűt.
Ezt írtam frenki 485-nek is:
"Helló frenkl485!
Köszönöm az érdeklődésedet, amelyre az alábbi válasz tudom küldeni:
Én korábban főleg rádió tunert hallgattam. Egy egyszerű Pioneer lemezjátszóm volt amely persze ma is megvan. Míg hifizem érdekelt , hogy mindenből a legjobb cuccom legyen . így elsőként Ortofon Mc10-em volt. Azt is alig használtam, de eladtam, mert vonzott az Mc 20. Nem sok lemezem van(alig néhány).Két dolog vonzott korábban egyrészt a hangzás, másrészt a mások által is elismert minél jobb technika. Már nem hifizek évek óta, így csak kihasználatlanul állnak a korábbi kincsek. Gondoltam eladogatom őket. A hangszedővel kezdtem. Árulok egy Atma.Sphere s30 csöves erősitőt is . Aztán a Quad ESL 57 hangfal következik.
jelenleg már semmit sem használok, így képet csak a hangszedőről próbálhatok meg új képet készíteni vissza már nem szerelem a lemezjátszóba.
Nagyjából ez minden amit elmondhatok .
Üdv. mester66 "
örülök az érdeklődésednek. Neked is csak az tudom mondani, hogy rendkívül keveset használtam az Ortofon MC20 Mk II lemezjátszó tűt.
Ezt írtam frenki 485-nek is:
"Helló frenkl485!
Köszönöm az érdeklődésedet, amelyre az alábbi válasz tudom küldeni:
Én korábban főleg rádió tunert hallgattam. Egy egyszerű Pioneer lemezjátszóm volt amely persze ma is megvan. Míg hifizem érdekelt , hogy mindenből a legjobb cuccom legyen . így elsőként Ortofon Mc10-em volt. Azt is alig használtam, de eladtam, mert vonzott az Mc 20. Nem sok lemezem van(alig néhány).Két dolog vonzott korábban egyrészt a hangzás, másrészt a mások által is elismert minél jobb technika. Már nem hifizek évek óta, így csak kihasználatlanul állnak a korábbi kincsek. Gondoltam eladogatom őket. A hangszedővel kezdtem. Árulok egy Atma.Sphere s30 csöves erősitőt is . Aztán a Quad ESL 57 hangfal következik.
jelenleg már semmit sem használok, így képet csak a hangszedőről próbálhatok meg új képet készíteni vissza már nem szerelem a lemezjátszóba.
Nagyjából ez minden amit elmondhatok .
Üdv. mester66 "
Csak azt nem értem hogy miért nem lehet tudni az állapotáról,mivel ez egy régi típusú hangszedő,aminek a felfüggesztése idővel elöregszik,ezért volt a kérdés frenki485-től.Én is jártam úgy, hogy innen vettem ortofon x5mc hangszedőt ami ráfeküdt a lemezre a gyári tűnyomáson.
Általános infó:
frenki485 fórumtárs kérdéseire privát üzenetben küldtem választ.
frenki485 fórumtárs kérdéseire privát üzenetben küldtem választ.
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 658
Ez a keveset használt mit jelenthet vajon? Mit tudni az előéletéről?
Mikor a lemezen volt, nem hasalt rá nagyon, nincs kilágyulva a felfüggesztése?
Esetleg kép róla miközben a barázdában van.
Mikor a lemezen volt, nem hasalt rá nagyon, nincs kilágyulva a felfüggesztése?
Esetleg kép róla miközben a barázdában van.
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Új ár: 65000Ft
Az ár mostantól : 75000FT
Köszönöm!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6566
A topik átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ortofon MC 20 mkII
Ortofon MC 20 MK II hangszedő, szép , keveset használt, kifogástanul működő állapotban eladó.
Átvehető : Budapest XVI. ker, de postázom is Ár: 85000Ft T: 06303531719
Átvehető : Budapest XVI. ker, de postázom is Ár: 85000Ft T: 06303531719