Képek....ne tévesszen meg senkit, hogy "csak" a 4 db Kondo vezeték tartja a socketet, mert baromi erősek!
A socket egyébként egy high-end AT hangszedőről lett levéve (tűtörés miatt kaptam meg), úgy hogy biztos a megfelelő kontakt...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
EMT TU2 Einstein hangszedő
EMT TU2 Einstein hangszedő
Weight 7.2 gm
Output 0.21 Mv
Freq Response 20Hz - 30000
Tracking Weight 2 - 2.5 Gm
Impedance 2 x 24 Ohm
Rendkívül jó hangú, nagyon precíz mégis zenei hangszedő eladó.
Nálam a Koetsu Black ment, ez maradt. Az EMT tekercselését lecserélték (állítólag VDH-ék, de ezt nem tudom pontosan) így a klasszikus EMT hang kiegészült, teljesebb lett.
Most kevés a 3wattos 2a3 csövesnek a 0,21mv ezért egy jóval drágább 0,4mv került helyette ezért eladó.
Nem régen Szalai mester cserélt tűt, ezt vétel esetén Mészáros mesternél leellenőrizhetjük.
MJ egyébként a gyári vezetékeket cserélte Kondo VZ-re amire később egy komoly AT cartridge kivezetései kerültek, így már cserélhető shellre is rárakható.
Képek később.
Ára: 500 ezer forint.
Budapesti személyes átvétel, akár próba lehetséges.
Keress privátban vagy a harminc 43900nyolc8 számon.
Cserébe komoly USA 2a3 csőpár lehetséges!
Output 0.21 Mv
Freq Response 20Hz - 30000
Tracking Weight 2 - 2.5 Gm
Impedance 2 x 24 Ohm
Rendkívül jó hangú, nagyon precíz mégis zenei hangszedő eladó.
Nálam a Koetsu Black ment, ez maradt. Az EMT tekercselését lecserélték (állítólag VDH-ék, de ezt nem tudom pontosan) így a klasszikus EMT hang kiegészült, teljesebb lett.
Most kevés a 3wattos 2a3 csövesnek a 0,21mv ezért egy jóval drágább 0,4mv került helyette ezért eladó.
Nem régen Szalai mester cserélt tűt, ezt vétel esetén Mészáros mesternél leellenőrizhetjük.
MJ egyébként a gyári vezetékeket cserélte Kondo VZ-re amire később egy komoly AT cartridge kivezetései kerültek, így már cserélhető shellre is rárakható.
Képek később.
Ára: 500 ezer forint.
Budapesti személyes átvétel, akár próba lehetséges.
Keress privátban vagy a harminc 43900nyolc8 számon.
Cserébe komoly USA 2a3 csőpár lehetséges!