Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Svs Soundpath Wireless jeltovábbító

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6566

Re: Svs Soundpath Wireless jeltovábbító

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

sziklaid írta:
2024.12.18., szer. 22:53

Nem vagyok biztos benne, hogy ez a jó topik ennek a terméknek..
A topikkal nincs baj, az alfórum volt rossz, de átraktam.

Utoljára sziklaid ugrasztotta előre 2024.12.29., vas. 18:46-kor.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

sziklaid
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 11

Svs Soundpath Wireless jeltovábbító

Hozzászólás Szerző: sziklaid »

Sziasztok!

Nem vagyok biztos benne, hogy ez a jó topik ennek a terméknek, de ha valaki nagyon hosszú SUB kábelt vagy sztereo RCA-t keres, akkor megtalálta ;-) Eladóvá vált, mert mégsem akarom hátra a subokat ;-) Új, garanciális!

A névleges frekvenciaátvitel 6 Hz-től 22 000 Hz +/- 1 dB-ig, így az adapter a hangszórók sztereó zónájához, a házimozi térhangzású hangszórókhoz, az erősítőkhöz stb. CD-minőségű, ultra-alacsony a késleltetés (<25,5 milliszekundum) a 2,4 GHz-es frekvenciasávon

SoundPath vezeték nélküli adapter 16 bites / 48 kHz-es jelet küld kábelezés nélkül.

Bp.
45.000 HUF
Csatolmányok
SVS-Soundpath-vezeték-nélküli-jeltovábbito-bl.jpg
SVS-SoundPath-vezeték-nélküli-jeltovábito-párBAN.jpg
SVS-Soundpath-vezeték-nélküli-jeltovábbító.jpg

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”