Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

72 Audio 12colos hangkar

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
Tulku1
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 199

Re: 72 Audio 12colos hangkar

Hozzászólás Szerző: Tulku1 »

Ez a hangkar magában is ajándék ennyiért...pláne a 80 ezres plinth-tel és a dual 1219-el...

Enyém volt... a réz bázissal analógosabb, az acéllal konkrétabb...az SPU semmin nem szólt így mint ezen...

Zsolt sokáig alkotta...megérte...egy roppant életteli, analóg kar, aki hallgatja minden más egyéb kritériumot elfelejt...csak a zenét hallgatja...

Még én is gondolkodom rajta, pedig tegnap beszéltem az eladóval, ráadásul az enyém volt a szett...de nagyon szerettem...
;peace;

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 278

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

Mennyi ennek a karnak a mozgó tömege? Ez fix shelles változat?
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission

workonwomen
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: workonwomen »

Nekem is iyen van. Bár a Dual jobban kippattintva. Azért van ez, mert jobbat még nem hallottam.
https://philipsag9015.home.blog/2022/05 ... o-tonearm/

GSOC
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 67

72 Audio 12colos hangkar

Hozzászólás Szerző: GSOC »

Eladó a képeken látható 12colos 72Audio hangkar hozzá ajándék Dual 1219 lemezjátszóval.
A karnak egy szál litze kábele van közvetlen RCA dugókkal, így nem kell külön interconnect hozzá.
A fejen lévő Erzsébet 1 fontos érme menetes és a fejre csavarozható nehezebb hangszedőknél. Nekem egy SPU volt benne előtte, az kimondottan jobban szólt az Erzsivel, de természetesen nem kell rajta hagyni ha valakinek a szemét szúrja.

A hangszedő (Arcam P77mg) nem jár hozzá, igény esetén természetesen külön eladó lehet.

A hangkar ára 300ezer forint.
Megtekinthető Nagytarcsán.
Csatolmányok
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”