Új ára: 75.000 Ft
Chord 2Qute-on kívül használható bármilyen 12V-os DAC-hoz, streamerhez 4A-ig. Pl. SoTM SMS-200 Ultra, Lumin U1 Mini, U2 Mini, D2, Ifi Zen Stream.
2Qute esetében elég sokat dobott a hangon, a jó minőségű tápforrás streamereknél, DAC-oknál alapvetően fontos.
Budapesten vagy Dunaharasztin átvehető.
Érdeklődni pü-ben lehet.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MCRU 12V LPS for Chord 2Qute
- tom75
- Nincs visszaút

- Értékelés: 38
Re: MCRU 12V LPS for Chord 2Qute
Utoljára tom75 ugrasztotta előre 2024.02.06., kedd 21:42-kor.
- tom75
- Nincs visszaút

- Értékelés: 38
MCRU 12V LPS for Chord 2Qute
Az angol MCRU által gyártott, 12V-os lineáris tápegység eladó vagy elcserélendő.
Ezt az LPS-t kifejezetten Chord 2Qute DAC-hoz tervezték, de természetesen más 12V-os DAC-hoz vagy streamerhez is használható.
Második tulajdonosa vagyok, amíg megvolt a 2Qute, nagy megelégedéssel használtam.
Mivel a brexit óta ezek az LPS-ek UK-ből csak +27%-os felárral kaphatók meg, ha van rá lehetőség, cserélni szeretném 5V-os Qutesthez való MCRU LPS-re.
A HiFi Choice 5*-ot adott rá és Ajánott vételnek minősítette, a Stereonet pedig Applause díjjal tüntette ki.
Dunaharasztin vagy Budapesten is átvehető.
Érdeklődéseket privát üzenetben várom.
Stereonet review
Eladási ára: 80eFt.
Ezt az LPS-t kifejezetten Chord 2Qute DAC-hoz tervezték, de természetesen más 12V-os DAC-hoz vagy streamerhez is használható.
Második tulajdonosa vagyok, amíg megvolt a 2Qute, nagy megelégedéssel használtam.
Mivel a brexit óta ezek az LPS-ek UK-ből csak +27%-os felárral kaphatók meg, ha van rá lehetőség, cserélni szeretném 5V-os Qutesthez való MCRU LPS-re.
A HiFi Choice 5*-ot adott rá és Ajánott vételnek minősítette, a Stereonet pedig Applause díjjal tüntette ki.
Dunaharasztin vagy Budapesten is átvehető.
Érdeklődéseket privát üzenetben várom.
Stereonet review
Eladási ára: 80eFt.